Quantcast
Till salu inom: ”

jaktgolden omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Hej på ER där som läser. Har nu 3 katter som behöver OMplacering så fort som möjligt. Finns det nån LÄSARE som är villig/intresserad av att ta hand om kissekatterna? Fluffy en 1.5 år kastrerad hankatt (på bilden) skygg av sig, bör komma hem till nån där det e LUGNT. Norsk skogkatt/angora 500 kr Millis en 2.5 år honkatt, en fin dam i kanten, kelsjuk o gosig men ingen knäkatt, kommer o går som hon vill. Norsk skogkatt 200 kr Mysis en 7 månaders katt, spinner tid o otid o är en busig/härlig katt. Norsk skogkatt/angora 500 kr Alla behöver inte komma till samma hem men gärna att det finns sällskap till dom där hemma hos ER. Priset är inte det viktigaste, bara de kommer till ett varaktigt o kärleksfull hem.
Hej! vi har en shäfer/jämte tik (som är mindre än den vanliga shäfer och jämte hundarna) på 1,5 år som nu skulle behöva komma till ett nytt hem. då förra placeringen inte fungerade så hoppas vi nu på att hitta ett lång varigt hem åt jackie. Då vi har sett att hon markerar på både älg och rådjur så tror vi att hon skulle fungera bra som jakt hund. i hemma miljö är hon jätte gosig och tror att hon är en knähund. fungerar bra med barn och katter vill hon gärna leka med. fungerar bra med andra hane hundar men inte med tikar. hon skäller på hästarna (enligt förra omplaceringen) mer info + bättre bilder kan fås vid intresse M.V.H /Alexandra Pettersson
Har en liten blandrastik för omplacering. Hon är 2½år och blandning mellan tax och jack russel. Hon är en go och trevlig hund inne men ute blir hon lite ivrig och drar i kopplet. Hon skulle behöva komma till ett lugnt hem men med aktiviteter. Det är en smart och lättlärd hund med jakt intresse. Så går inte att ha lös. Tyvärr trivs hon inte hos mig då det blir för stressigt med barn och andra hundar. Fungerar bra med barn men vill helst att hon kommer till ett hem utan barn.
Kattbojen är en ideell verksamhet som hjälper katter i nöd: hemlösa, vanvårdade, omplaceringar Behöver du hjälp med omplacering av katt? Hör av dig Vi tar emot så länge vi har resurser och jourhem lediga! Dock har hemlösa katter ute i kylan företräde Omplaceringskatter kostar att lämna in Pris beroende på vad som är gjort Verksamheten är beroende av jourhem, som tillfälligt har katterna! Precis som vi människor är olika är även katter det, så olika jourhem behövs! Som jourhem har du hand om katten i ditt hem, Kattbojen står för veterinär kostnader och foder. Kattlådor, klösbrädor, finns att låna i begränsat antal. Till varje katt får man låna en transportbur Det du själv behöver stå för är kattsand! Tiden man har katten varierar allt ifrån nån vecka till ett par månader Erfarna eller oerfarna jourhem, allt av intresse! Se hemsidan: www.kattbojen.n.nu Hör av dig!