Quantcast
Till salu inom: ”

cockerspaniel omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Med sorgen i hjärtat har jag nu fått lov att omplacera min cockerspaniel tik Candy som är 3 år. Då hon inte går ihop med barn och för att vi tyvärr inte kan ge henne den stimulans och uppmärksamhet hon behöver,Ser gärna att hon kommer till någon äldre person, Hör av dig för mer information . Gärna på mejl och berätta lite mer om dig själv och vad du kan ge Candy. Tacksam för alla svar ! stamtavla finns!! Mvh Sara
Hundfrämjandet är en idieel organisation som söker aktivt efter nya hem till svenska hundar som av olika anledningar inte kan bo kvar i sina nuvarande hem. Dom flesta väl fungerande familjehundar. Just nu har vi för omplacering: Schäfer hane 2år, amstaff hane o tik 6år, Engelsk cockerspaniel 7 år, Dobermann tik 5år, Blandras hane liten 6år. Alla hundar presenteras på vår hemsida www.hundframjandet.com Hundarna är märkta, vaccinerade o försäkrade.. Intresserad: fyll i intresseanmälan på vår hemsida.
Simba och Morris söker nytt hem omgående pga ändrade familjeförhållanden. De har varit i familjens ägo sedan de var valpar. Simba är svart, 6½ år och en pigg och glad kille, som gärna myser i soffan. Morris är ljus, 5 år gammal, han är döv/hör väldigt dåligt men är med på allt och leker gärna. De vill gärna fortsätta att bo ihop, men kan ev delas på om det behövs. Ett bra hem är viktigare än pengar. Just nu befinner sig hundarna på hundpensionat, där man kan komma och hälsa på dem.
Vi söker efter ett nytt hem till vår 1 och 8 mån gamla amris tik. Jag jobbar alldeles för mycket och hon får inte den stimulans och motion som hon behöver. Jag vill att hon skall få komma till en aktiv familj som är ute och hon får vara en del av familjen. Hon är super sprallig och glad dock aningen reserverad mot främlingar. Väldigt lätt lärd och gillar att jobba. Van med andra hundar, barn och katter. Rätt familj är viktigare än pengar. Hör av er och berätta mer om er.
Dags för Ville att flytta hemifrån! Ville som är 3,5 år är en renrasig engelsk cockerspanielhanne har bott hos oss sedan han var 8 månader. Han är en hemflyttad valp från våra 2 andra cockrar och är med andra ord van vid hundar och fungerar väl med barn. Ville är en cocker som behöver känna att han får ta del av familjen och gillar aktiviteter men älskar att bli kelad med då trivs han. Vi lägger stor vikt vid att Ville kommer till ett hem där det finns tid för honom och gärna till ett hem där man gillar en cockers sätt att vara.