Till salu inom

"cockerspaniel omplacering säljes"

Bengtsfors
Igår

Staffe tik 4 år omplacering

3 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Omplacering av kastrerad ho...

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Fransk bulldogg 4 år

8 000 kr
Blocket.se
Ronneby
Igår

Omplacering

10 000 kr
Blocket.se
Igår

Omplacering akut

6 000 kr
Blocket.se
Enköping
2 dagar

Katt för omplacering

500 kr
Blocket.se
Lund
2 dagar

Omplacering två katter

500 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

Omplacering

2 000 kr
Blocket.se
Tumba
2 dagar

Bruksschäfer hane 8 månader

35 000 kr
Blocket.se
Eslöv
2 dagar

American bully

25 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Borlänge

Akut omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Med sorgen i hjärtat har jag nu fått lov att omplacera min cockerspaniel tik Candy som är 3 år. Då hon inte går ihop med barn och för att vi tyvärr inte kan ge henne den stimulans och uppmärksamhet hon behöver,Ser gärna att hon kommer till någon äldre person, Hör av dig för mer information . Gärna på mejl och berätta lite mer om dig själv och vad du kan ge Candy. Tacksam för alla svar ! stamtavla finns!! Mvh Sara
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Hundar för omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hundfrämjandet är en idieel organisation som söker aktivt efter nya hem till svenska hundar som av olika anledningar inte kan bo kvar i sina nuvarande hem. Dom flesta väl fungerande familjehundar. Just nu har vi för omplacering: Schäfer hane 2år, amstaff hane o tik 6år, Engelsk cockerspaniel 7 år, Dobermann tik 5år, Blandras hane liten 6år. Alla hundar presenteras på vår hemsida www.hundframjandet.com Hundarna är märkta, vaccinerade o försäkrade.. Intresserad: fyll i intresseanmälan på vår hemsida.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Omplacering av gosig blandras

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tyvärr måste vi omplacera vår genomgoa tik Wilma eftersom vi har fått allergi i familjen. Wilma är nyss fem år fyllda och en väldigt familjär hund som älskar sin familj. Hon kan vara ensam kortare stunder, tycker om lek och stoj, älskar tennisbollar. Wilma skäller ibland på andra hundar när man är ute och går och drar lite i kopplet. Hon är fantastisk med barn och främmande, älskar människor. Tigger inte och är inte van vid att ligga i soffan. Ring för mer information. Blandras: engelsk cockerspaniel och coton de tulear
1 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Helsingborg

Omplacering av 2st Amerikanska Cockerspaniels

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Simba och Morris söker nytt hem omgående pga ändrade familjeförhållanden. De har varit i familjens ägo sedan de var valpar. Simba är svart, 6½ år och en pigg och glad kille, som gärna myser i soffan. Morris är ljus, 5 år gammal, han är döv/hör väldigt dåligt men är med på allt och leker gärna. De vill gärna fortsätta att bo ihop, men kan ev delas på om det behövs. Ett bra hem är viktigare än pengar. Just nu befinner sig hundarna på hundpensionat, där man kan komma och hälsa på dem.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Katrineholm

Omplacering Amerikansk Cockerspaniel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Vi söker efter ett nytt hem till vår 1 och 8 mån gamla amris tik. Jag jobbar alldeles för mycket och hon får inte den stimulans och motion som hon behöver. Jag vill att hon skall få komma till en aktiv familj som är ute och hon får vara en del av familjen. Hon är super sprallig och glad dock aningen reserverad mot främlingar. Väldigt lätt lärd och gillar att jobba. Van med andra hundar, barn och katter. Rätt familj är viktigare än pengar. Hör av er och berätta mer om er.
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj