Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering jakthund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bottenskrap
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker en tik jakt unghund/valp. Gärna någon ras som kan användas vid vildsvin jakt/eftersök. Ras: Blandras eller renrasig spelar ingen roll, det som är viktigt är att den kan vara med andra hundar. Om någon har en sådan hund och inte kan ha henne kvar så är jag intresserad. Hon kommer att vara en familje hund som ska följa med mig på jakt. (Vi har en Rottis och 2 små hundar) Vi bor i en villa med stor trädgård i Höör. Pris: Symbolisk summa. Jag är inte intresserad om ni vill ha en massa pengar för henne tänker mig en omplacerings tik som ska användas till det hon är avlad för jakt.
Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem till vår hund Gizmo som är född 21/11 2013. Han är en korsning mellan Jackrussel och dvärgpincher (övervägande jackrussel drag). Han har gått valpkurs och är en tillgiven social kille som även är väldigt lättlärd. Går fint i koppel och är van vid barn, katter och andra hundar. Gizmo är kastrerad och vaccinerad, koppel, korg m.m. medföljer. Han skulle nog vara kanon som jakthund. Om du/ni är intresserade så hör av er via mejl och berätta lite om er själva och vilket hem ni skulle kunna ge Gizmo.
Pågrund av förändrade sociala omständigheter söker vi omplacering, alternativt fodervärdar, till vår tvååriga västsibiriska laikatik, samt fyraåriga pointerhane. Båda hundarna är omeriterade, men aktiva och glada. Injagning av laikan har påbörjats och hon skäller älg. Pointern är injagad i skog men har även använts vid fjälljakt. Fungerar även mycket bra som draghund. För mer information, skriv och berätta lite om dig själv. Alla lösningar är av intresse, men hemmet är det viktigaste.
Vi söker en tik valp (eventuellt omplacering) för flytt någon gång maj-juli, så hon borde vara påtänkt nu :) Endast till sällskap, så varför inte en blandras. Gärna en soffliggare som gillar promenader och cykelturer. INTE en bruksras eller jakthund. Finns tonåringar i familjen varav en är på heltid. Har hundvana sen barnsben. Helst inte mycket längre än 50 mil från skellefteå
fin hane omplaceres han er rumsren lugn snäll ...som jakthund er han rådjurs ren driver räv och hare.... skk reg... sälges då han inte kan tilsammen med vora tiker ---- evt. byte med jakthunds-tik af alla sorter hör endelig av dig om du har en du vil byte med ....