Allt till salu inom "kangal valpar till salu"

Sortering:
Herrljunga
2 dagar

pomereranian valpar

17 500 kr
Blocket.se
Sjöbo
2 dagar

pomeranian leveransklar

18 000 kr
Blocket.se
Piteå
2 dagar

Malteser ENDAST EN HANE KVAR!

14 000 kr
Blocket.se
Nordanstig
2 dagar

Hundvalpar Dansk Svensk Går...

15 000 kr
Blocket.se
Huddinge
3 dagar

hund

16 000 kr
Blocket.se
Berg
3 dagar

Schäfervalpar- 2 kvar !!

10 000 kr
Blocket.se
Enköping
3 dagar

Fantastisk Olde English Bul...

22 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Chihuahua/ TibetanskSpaniel

10 500 kr
Blocket.se
Skellefteå
4 dagar

Cane Corso valpar

14 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Kangal valpar Vakthund/herdehund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har valpar födda 4/2 -13 Mamman är svenskfödd med crufts och världsvinnande pappa. Pappan till valparna kommer från Tyskland. Till våra valpar söker vi hem som de får utföra arbete, det måste inte vara får eller boskap men de måste ha en arbetsuppgift. Vi vill även att man som valpköpare ska vara införstådd in den här rasens behov och beteenden. Säljs i vanlig ordning vaccinerade, chipade och avmaskade! Pris kan disk vid rätt hem! (Kort på mamman är första och sen liggande, kort på pappa stående)
15 000 kr
Blocket.se

Kangal gårds/vakthund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har tikar kvar till salu, födda 4/2. Uppfödda på gård med andra djur och barn. Vaktar just nu hästar tillsammans med en äldre tik i hägn. Till våra valpar/unghundar söker vi hem som är insatta i denna typen av hundars behov och beteenden. Mamma kommer från vinstrika linjer och pappan är import från Tyskland. Säljes vaccinerade, chipade, besiktade och registrerade i ekc Kort på mamma och pappa här också.
15 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ulricehamn

Molly, Pluto och deras syskon

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Den 1 okt är valparna 8,5 veckor och leveransklara! Blandningen har gjorts tidigare och det finns bilder på de nu två åriga hundarna. En bild bifogas i annonsen på en tik med svart mask. Mamman är en korsning mellan rottweiler och kangal. Hon väger runt 40 kg och är slank i kroppen. Hon är röntgad med med A på höfter och 0 på armbågar vid två års ålder. Det är en härlig läraktig och social hund som fungerar lika bra på landet som i storstan. Lever sitt liv som gårdshund där hon alltid är lös och hänger med in till alla djur på gården. Hon kommer bra överens med andra hundar och gillar att hänga med på allt. Pappan är en renrasig shar pei hane. Härlig individ utan några sjukdomar. Även han är bra med andra hundar. I förra kullen föddes 13 valpar och alla bor kvar i de hem de flyttade till härifrån. De beskrivs av ägarna som mycket trevliga, vackra hundar med en vilja att vaka över sin familj på ett smakfullt sätt. Några bor i barnfamiljer andra i längenhet som ensamhundar. Hanhundarna väger runt 35-45 kg och tikarna ca 30-40 kg (några av hundarna är större!). Jag har själv kvar en tik från förra kullen och hon finns här på gården att titta på. I denna valpkull är det totalt 11 valpar, både tikar samt hanar i olika färger. Vi önskar dem stabila och aktiva hem där de är en självklart del av ägarens vardag och tanke. Vi kommer även den här gången att vara mycket noga med vart våra hundvalpar hamnar och därför finns det ingen garanti för att man får köpa en valp. Vi hjälper till att rekomendera vilken valp man ska välja beroende på erfarenhet och vad man ska använda hunden till. Det kommer att finnas tillgång till hundtränare som kan svara på frågor både nu och i framtiden. Vid leverans är valparna lite drygt 8 veckor och kommer att vara Vaccinerade Id-märkta Veterinärebesiktigade Avmaskade Dolda fel försäkrade Kontrakt kommer att skrivas redan vid tingningstillfället och fungerar därför som kvitto på handpenningen på 2000 kr.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ulricehamn

Leveransklara valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Mamman är en korsning mellan rottweiler och kangal. Hon väger runt 40 kg och är slank i kroppen. Hon är röntgad med med A på höfter och 0 på armbågar vid två års ålder. Det är en härlig läraktig och social hund som fungerar lika bra på landet som i storstan. Lever sitt liv som gårdshund där hon alltid är lös och hänger med in till alla djur på gården. Hon kommer bra överens med andra hundar och gillar att hänga med på allt. Pappan är en renrasig shar pei hane. Härlig individ utan några sjukdomar. Även han är bra med andra hundar. I förra kullen föddes 13 valpar och alla bor kvar i de hem de flyttade till härifrån. De beskrivs av ägarna som mycket trevliga, vackra hundar med en vilja att vaka över sin familj på ett smakfullt sätt. Hanhundarna väger runt 35-45 kg och tikarna ca 30-40 kg. Jag har själv kvar en tik från förra kullen och hon finns här på gården att titta på. Vi önskar valparna stabila och aktiva hem där de är en självklart del av ägarens vardag och tanke. Vi kommer även den här gången att vara mycket noga med vart våra hundvalpar hamnar och därför finns det ingen garanti för att man får köpa en valp. Vi hjälper till att rekomendera vilken valp man ska välja beroende på erfarenhet och vad man ska använda hunden till. Det kommer att finnas tillgång till hundtränare som kan svara på frågor både nu och i framtiden. Nu finns det 2 hanvalpar och 4 tikvalpar kvar i en kull på 11. Vid leverans (1 okt) är valparna lite drygt 8 veckor och kommer att vara Vaccinerade Id-märkta Veterinärebesiktigade Avmaskade Dolda-fel försäkade Kontrakt kommer att skrivas redan vid tingningstillfället och fungerar därför som kvitto på handpenningen på 2000 kr.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ulricehamn

Svea 9 veckors valp

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu är Svea 9 veckor! Blandningen har gjorts tidigare och det finns bilder på de nu två åriga hundarna. Mamman är en korsning mellan rottweiler och kangal. Hon väger runt 40 kg och är slank i kroppen. Hon är röntgad med med A på höfter och 0 på armbågar vid två års ålder. Det är en härlig läraktig och social hund som fungerar lika bra på landet som i storstan. Lever sitt liv som gårdshund där hon alltid är lös och hänger med in till alla djur på gården. Hon kommer bra överens med andra hundar och gillar att hänga med på allt. Pappan är en renrasig shar pei hane. Härlig individ utan några sjukdomar. Även han är bra med andra hundar. I förra kullen föddes 13 valpar och alla bor kvar i de hem de flyttade till härifrån. De beskrivs av ägarna som mycket trevliga, vackra hundar med en vilja att vaka över sin familj på ett smakfullt sätt. Några bor i barnfamiljer andra i längenhet som ensamhundar. Hanhundarna väger runt 35-45 kg och tikarna ca 30-40 kg (några av hundarna är större!). Jag har själv kvar en tik från förra kullen och hon finns här på gården att titta på. I denna valpkull är det totalt 11 valpar, både tikar samt hanar i olika färger. Vi önskar dem stabila och aktiva hem där de är en självklart del av ägarens vardag och tanke. Vi kommer även den här gången att vara mycket noga med vart våra hundvalpar hamnar och därför finns det ingen garanti för att man får köpa en valp. Vi hjälper till att rekomendera vilken valp man ska välja beroende på erfarenhet och vad man ska använda hunden till. Det kommer att finnas tillgång till hundtränare som kan svara på frågor både nu och i framtiden. Svea är kullens bustjej! En mycket kontaktsökande och positiv valp som älskar allt och alla. Hon är: Vaccinerad Id-märkt Veterinärebesiktigad Avmaskad Dolda fel försäkrad Kontrakt kommer att skrivas! Det är nu 2 hanvalpar och 3 tikar kvar.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj