Quantcast
Till salu inom: ”

kaninbur kycklingbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bur i bra skick, modell större som kan användas för exempelvis kaniner eller kycklingar. Virke i bottenram är tryckinpregnerat. Bolådor inne i buren är i behov av viss renovering. 350 kr eller ge ett bud.
I stället för att slänga buren så säljs den för annonskostnad 20:- 350cm gånger 250cm med kycklingnät även på taket. vi hade den till våra småkycklingar förra sommaren innan dom kunde gå med dom stora, Står isärplockad.
en mångsidig bur med stege till inneplats,där även utfodring kan ske genom att lyfta på taket på den mindre utbyggnaden dörr till utegård och en dörr till inneplats även taket lyfts enkelt av vid behov. mått 201x75,5xh103,2cm pris 3100:-ink moms www.sodergardenskattpensionat.se
Bur 100x70x50 med plåttak eller som golv i skapligt skick lämplig som sommarbur på gräsmattan eller på vintern innomhus. 250 kr styck eller 400 för bägge.
Hej Har du en kycklingbur för trädgården eller ev en stor kaninbur stående till salu. De små behöver komma ut i gräset. Skicka gärna en bild med prisförslag. Hämtas omg. MVH Hönsmamma