Quantcast
Till salu inom: ”

katt skänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kelen Katt

Västra Götalands län
Odd Molly Blus

Lund

Tidigare annonser till salu

Vit 3-sitsig IKEA Tomelilla soffa skänkes till den som kan behöva en soffa. Soffan är väl använd, några små slitningar i sofftyget. 2 av sittkuddarnas dragkedjor är trasiga, men sysns inte. Ren och fräsch. All klädsel går att tvätta vilket gjorts regelbundet. Finns vissa fläckar som inte går bort, men de är knappt märkbara. Bra som första soffa el extra soffa. Soffan har bott i ett hem med katt, men inga klovässningsmärken finns. Avhämtning endast, ingen visning före vill man ha den får man ta den osedd i befintligt skick.
Vit skänk ifrån Europa möbler, den har några år på nacken. Klösmärken från katt på några utav lådorna men går att få bort om man orkar komma på en lösning . 2 av lådorna behöver lite trälim för att dem inte åker av när man öppnar den hastigt men funkar helt felfritt ändå! Bara jag som inte har tagit tag i det. Då barnen behöver plats i sitt rum så är det först till kvarn!
Exklusiva möbler ska bort snabbt, ILVA. Knappt använda. Stolarna extra billigt då de är ngt skadade av katt klor. Bord 1,80m, 2 iläggsskivor ingår, då blir bordet 2, 80 m långt. Bredd 0,95 m, höjd 0,76m. Skänk i samma träslag med 3 förvaringar plus 3 lådor. (längd 1,75 m, höjd 0,80 m, djup 0,46 m) Ny pris för allt 14 000:- Nu säljs det för 3 000:-, OK att köpa separat: Bord: 2 000:-, Stolar 100:-/st, Skänk 1 000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Coffeysoffa med "puff" skänkes till den som vill komma och hämta den. Inget större fel på skicket (vi har katter) så i princip är det bara att ställa in den i ditt vardagsrum. Fotpallen har faktiskt bara används som sovplats av en katt så slitaget är obefintligt:-) Okey, det är en lite bit att åka, men jag lovar att det är mödan värt och dessutom får du/ni se skärgården från sin bästa sida. Soffan går naturligtvis att demontera och jag har rätt verktyg för det. Välkommen till ett gratisklipp!!
Jag har 2 bondkatter på 3 år som söker nytt hem. Dom är verkligen helt underbar och mysiga. Gillar att krypa upp på magen för att kela å spinna för fullt. Ska vara med överallt och se vad man gör. Är inomhus katter då jag bor på 4:e våningen. Är ej kastrerade men skulle nog behövas. Det är verkligen 2 glädjespridare dessa 2 syskon. Se gärna att dom hamnar hos samma person då dom varit tsm sen födsel och klara sig nog inte utan sin syster . Eftersom jag fick dom så skänker jag katterna.