Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar enköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej vi har kattungar från 2st olika honkatter de 2 älsta är födda 05-03-11 och är lev. klara lördagen 28 Maj och det är en svart vit hane och en gråtigrerad hona och båda är mycket vana vid hundar. Vi har även 4st kattungar som är födda 04-25-11. Det är en helsvart tjej och en gråtigrerad tjej med vit näsa samt en hel gråtigrerad kille och en svart kille med vit näsa och vita tassar och dom kommer också vara vana vid hundar vid lev. den 11 juli . Det viktigaste för oss är att katterna får ett bra hem med mycket kärlek och inte priset. för mer info eller intresse maila gärna .
Hej. Vår älskade katt Sixten söker ny husse och matte. Han är nu 12 v gammal. Vi kan tyvärr inte behålla honom pga allergi. Han är jätte go och mysig och full av liv. Han är rumsren och går ihop med hundar. Ni får även med, Mat,leksaker,låda samt kattsäng ( iglo ). Har ni fler frågor går det bra att höra av sig. Han finns i Enköping och ni får veta mer om ni verkligen är intresserad. Vi hoppas att han kommer få en fin familj som ger han mycket kärlek och som helst bor ute på landet. Mvh Robin.
Hejsan! Vi har här hemma 1 kattunge som blir 12 veckor gammal den 19 Februari som söker nytt hem! Det är en trefärgad hona som är otroligt busig och mysig katt för hela familjen. Föräldrarna är två friska bondkatter som är lika lekfulla och keliga. Vi har krav på att katten ska ha tillgång till att vara ute och springa. Flera önskemål (inte krav) som vi har är att en barnfamilj köper katten samt att det förhoppningsvis finns en lekkamrat
Nu vill vi till ett nytt hem, gärna tillsammans. Katten Lennart, 16 veckor, är den längst till höger och Sonja, 15 veckor,är den med vita tassar. Lennart är vaccinerad och bägge är hälsoundersökta hos veterinär. Sonja är väldigt skelögd, men hoppar och studsar, verkar inte ha något men av det. 750:- för Lennart, får Sonja hänga med blir det 1000:-. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.