Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar på tjörn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en härlig brunspotted hona, född den 30/4, till salu. Bedårande Bella Bus är redo för nytt hem i mitten av augusti och är då cirka 15 veckor. Bella har stamtavla registrerad i Sverak och är vid flytt vaccinerad, id-märkt och veterinärbesiktigad. Dolda fel försäkring finns samt att Bella är individuellt veterinärvårdsförsäkrad i IF. En försäkring som med fördel tas över av ny ägare. Fler bilder Bella hittas vår hemsida www.cocodonnas.se Intresserad och vill veta mer? Slå en signal så berättar jag gärna om rasen i allmänhet och Bella i synnerhet.
vi är 4 urgulliga syskon som tröttnat varann och speciellt våran mamma.Vi är 12 veckor nu så äntligen får vi packa flyttväskorna:-) Hoppas det finns nån där ute som kan ge oss ett nytt hem. Vi är rumsrena, avmaskade och äter både torrfoder och blötfoder.. Hör av er om nån av oss får flytta hem till er...... antingen ringer ni mig 0739-968579 eller mailar mig till min mailadress wibeckearvesen@hotmail.com mailen i annonsen är lånad hänvisar till ovanstående uppgifter.
hej, säljer två vita kattungar. det är två flickor. säljer dom helst tillsammans, men inget måste. de är ej avmaskade, men jag gör det om så önskas. obs, de är ute katter och vill helst att dom ska fortsätta kunna vara ute. de är vana vid barn, bilar och hundar. skriv ett mejl vid intresse eller om du har någon fråga. mvh Har nu 3 jättesöta grå/svart/vit/brun spräckliga kattungar till salu - 100kr/st Fler bilder kan mejlas!
Hej jag heter Dino, ja är 16 veckor och vill flytta till eget hem,nu när alla mina syskon flyttat. någon som vill ha mig??? jag bor på tjörn och det är här ni får hämta upp mig ;) jag är avmaskad och rumsren. äter torrfoder och vill nu ha ett eget hem. är du intresserad så ring min matte 0739-968579 mailen är lånad så ring!!! jag kostar 200 kr
5 leveransklara Europékattungar vi har en helsvart hona med diskreta vita tecken magen. Första bilden visar en blåtigré med vit hona. bild nummer 2 är en bruntabby och vit hane. tredje bilden visar vår svartvita hane med kortare semilånghår. Fjärde bilden är en blåsköldpaddstigré och vit hane. Kattungarna kommer att vara avmaskade vid leverans, Går låda och vistas mycket utomhus. Alla kattungarna är vana vid barn. Hälsningar Maria