Quantcast
Till salu inom: ”

norsk skogskatt blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandras-birma

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga. ändrade familje förhållanden, måste jag flytta sista maj. Får då inte ta med mig mina kära katter: Lucas och Tussi. Lucas : Kastrerad chippad ca. 3 år långhårig blandras med inslag av Norsk skogskatt. Tussi: 2 år blandras har fött upp henne sedan födseln. Hoppas mina underbara katter får det bra priset är inte det viktigaste utan att dom kommer till ett kärleksfullt hem För mer info slå mig en signal Therese
Tissen 8 år till vänster och Snuttis 4år till höger söker ny bostad pga allergi. Tissen är en Tabby bondkatt och Snuttis blandras med norsk skogskatt. Båda två är innekatter och steriliserade. Tisssen är en jättemysig katt när du blir kompis med henne. Snuttis är mer självständig men även hon gosig. Naturligtvis är de rumsrena och väl skött. Vi bor just nu på brynäs. Blockets regler! Pris vara minst 100 kr Så då får det bli så då.
Hejsan jag måste tyvärr sälja min lilla gucci nu av personliga skäl. hon är en hona som är 1 år gammal. hon är inte kastrerad, hon är en innekatt men kan även has som utekatt eftesom att hon gillar att sitta ute i balkongen. Hon är en väldigt lugn, pratglad, kelig och harmonisk katt. Mitt krav på dig som köpare skall ha erfarenhet av katter och gärna ha mycket tid. Hon är vaccinerad. Henns ena rashälft är bondkatt och andra rashälften är norsk skogskatt. kattsand av högsta kvalite samt mat och kattlåda medföljer. Ring eller maila för mer info. Endast seriösa tack.
Fia är ett år och blandras katt, hon är mysig och kelig. Jag vill att hon ska få komma till ett hem där hon får komma ut. Hon bor nu i lägenhet och jag tror att hon skulle trivas bättre som utekatt. Hon är van vid både stora och småbarn. min femåring är hennes bästa vän, dom leker massa tillsammans. Hon är ingen problemkatt på något sätt, utan en helt underbar katt. Fler bilder går att fås vid intresse.
Svart/vit blandras av norsk skogskatt och vanlig bondkatt söker nytt och långvarigt hem med mycket kärlek och kel. Han är leveransklar sedan den 13/8. avmaskad, rumsren och vääldigt busig, men lite blyg ibland! På bild nummer två är katt mamman med. Är du/ni intresserade av min sista misse gäller mejl som första kontakt. Har Du några frågor går det också bra att kontakta mig via mejl. Mvh