Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar skänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge

Tidigare annonser till salu

Tre honor som är leveransklara den tionde november då de är tolv veckor. När de var en dag gamla så räddades de genom att de lovades ett hem när de var leveransklara. Smsa eller mejla helst, då jag inte alltid har telefonen bredvid och kan svara på samtal. Eller prata in i telefonsvararen så ringer jag upp. Skjuts till skåne kan ordnas. Pengarna för dem kommer skänkas till kattorganisationer.
Sista kattungen i kullen kvar, hade gärna behållt henne pga hennes underbara psyke och temperament men har redan för många katter. (Driver kattavel). Chess är 50% Norsk skogskatt och 50% Européisk korthår. Hon är väldigt väldigt social och jamar så fort hon vill bli klappad och älskar att mysa i soffan. Hon kommer få semi-långhårig päls. OBS!! Hemmet viktigare än priset, kan ev. skänkas bort! Ni når mig enklast via sms/samtal. Hon är 13 veckor gammal och avmaskad. Rumsren.
Kattungar säljes/skänkesKattungarna kan säljes vecka 5 och kattungarna är då 12 veckor gamla.
Kattungar säljes/skänkesKattungarna kan säljes vecka 6 och kattungarna är då 12 veckor gamla. De två ljusa kattungarna är hanar. Den svarta kattungen är en hona.
Kattunge säljes/skänkes Kattungen kan säljas vecka 6 och är då 12 veckor. Den svarta kattungen är en hona.