Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar sollentuna säljes

kattunge

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker ett nytt kärleksfullt hem till vår lilla katt My, en cirka 8 månaders svart kattunge. My hittades i höstas, utsvulten, frusen och hemlös. Vi tog hand om henne och idag är hon en tillgiven, kelig och busig familjemedlem. Dock inser vi, efter ett svårt övervägande att pga flytt och förändrad livssituation behöver My ett nytt kärleksfullt hem, gärna med en kattkompis och möjlighet att gå ut. My är frisk, vaccinerad och kastrerad. Hon tar med sig sina tillbehör vid flytt. Maila gärna så ringer vi! mvh, Johan & Josefin
Har två stycken långhåriga kattungar norskskogkatt/ main coon som nu är 6veckor. Båda två är tjejer. Mamman är norskskogkatt pappan är main coon. Dom kommer vara vanna med små barn och andra katter. Levereras vid 12 veckors ålder (25-26 juni) Vaccenerade Avmaskade Gå på lådan Dom går att tingas mot en handpening på 500kr som inte fås tillbax vid ånger Är noga med var dom hamnar så skriv en liten rad om er och vad ni har att erbjuda för hem? (Kommer inte bli några sommar katter) Maila gärna har ingen telefon på dagarna.
Vi har fyra härliga kattungar som nu är 9 veckor, en hane och tre honor. Kattungarna är rumsrena och växer upp i hemmamiljö, dom är vana vid små och stora barn, andra katter, samt allt som hör ett hushåll till. De äter både torrfoder och blötmat. De är mycket goa och busiga. Mamman är en långhårig och pappan är troligen blandras, kattungarna har lite längre päls. Dom blir 12 veckor och leveransklara 16 juni. Svarar på telefon efter 18-tiden. Funkar bättre med mail under dagen.
Ciao! Vi är 3 oerhört sallskapliga kattungar, flickorna Humlan, Vitnos och pojken Lillebror. Vi föddes den 19:e juli, kl 16, just när familjen samlades för att fira en födelsedag! Vilken lycka! Vår mormors mormor var en fin perserdam. Nu blir vi snart 12 veckor gamla och längtar efter att få flytta till kärleksfulla hem (tillsammans eller var för sig). Vår matte och husse har redan tre vuxna katter, så nu vill vi lära känna en ny familj. Ser fram emot att träffas! Humlan, Vitnos och Lillebror hos familjen Höghielm, Edsviksvägen 32, Sollentuna. Telefon: 070-4621400 eller 070-7334161 (dottern Ylvas telefon).
Vi har 3 underbara små kattungar som blir 12 veckor den 28:e juni och söker då nya hem. Vi behöver då ha lämnat de eftersom vi åker på semester, och kan inte ha de kvar längre. De har bara varit inomhus, men skulle nog uppskatta om de kom till ett hem där de kan vara ute och busa. Söker seriösa intresserade, vi har svårt att släppa de ifrån oss ändå...är väldigt fästa vid de och vill att de ska hamna där de har det bra, och får omsorg. En nästan helt svart, en långhårig sköldpaddsfärgad och en svart-vit.