Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu järfälla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tripod lampa

Järfälla
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska mina kattungar i väg . Dom föddes den 5mars. Katt nr1 på bilden är en han katt . Och dessutom är det en skepparkatt .Med 7 tår där fram och 6 där bak. Katt nr2 Är också en hanne .Han har 6 tår fram och 5 bak. Katt nr 3 är också en hanne och han har vanliga tassar . Alla 3 äter foder och går på lådan . Dom har mycket energi i kroppen och är jätte gosiga .. Ring gärna till min mobil. maila ej
Hej. Vi har en 13 veckor gammal honkatt som söker ett nytt hem ganska så fort. på grund av att den som skulle köpa katten aldrig dök upp. Katten är jätte gosig och kelig. hon busar för fullt hela dagarna. hon är avmaskad och rumsren. Jag hoppas att katten kommer till ett bra hem, där hon får mycket kärlek. för katten vill jag ha 500 kronor. M.V.H Amanda ring gärna, svarar ej på mejl.
Hej alla kattälskare! Nu måste mina fina kattungar hitta ett nytt hem. Två stycken, en svart hane och en spräcklig hona som är 12 veckor gamla, rumsrena och avmaskade. Båda har olika personligheter men likheten är att dom är busiga och kärleksfulla. Mamman är norsk skogskatt och jag tror att honan kommer att bli långhårig och hanen korthårig. De söker ett hem där dom tas emot som en familjemedlem och får kärlek och den uppmärksamhet de behöver! Vill du veta mer så ring:) 073-5722600 Mvh Ewa
Dessa två sociala och keliga kattungar hittades i en kattbur på Säby Gård i Järfälla. På buren satt en lapp med texten "Hej! Vi är 14 veckor gamla och har blivit utkastade, snälla hjälp oss!". Katterna är i skrivande stund 17 veckor gamla. Dom är rumsrena och avmaskade. Båda är väldigt keliga och sover gärna i sängen på nätterna. Dammsugaren är fortfarande läskig, men med lite träning ska det nog gå bra. Dom säljes gärna tillsammans, eller en och en till hem som redan har katt. Priset är 300 kr per katt i fallet att dom går en och en.
Jag har två kattungar som är livfulla glada älskar att äta och bussa och sova mycket :D. dom rumsrena och avmasskerad. jag kan tyvärr inte ha kvar mina två söta kattungar kvar, jag har upptäkt att jag är allergisk mot mina katter. Dom är två tjejer och dom är systrar, en är lite mindre än den andra och dom älskar att leka tillsamans. jag tar 1500 kr för båda. ni får med lite kattsaker också.