Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu mariestad säljes

kattunge

Uppsala

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är våra fyra små lurvtussar redo att flytta hemifrån. Det blev en kull med två olika pappor. Den ena pappan är en fin perser med stamtavla och den andra en kritvit och ståtlig bondkatt; Mamman är vit skogis/perser-blandning. Kattungarna är hur goa som helst, kontaktsökande och kan både busa runt och ligga och gosa i knät - riktiga spinnmaskiner! Priset är 2000 för dom långhåriga och 1000 för dom korthåriga. Ring hellre än maila!
På alla hjärtans dag iår fick våran exoticdam , Mimmi , somna in efter att 14 år gammal fått cancer. Saknaden är stor så nu söker vi två stycken kattungar, honor, som gärna får vara leveransklara närmaste veckorna. Gör inget om det är blandras, långhåriga, gärna en som är vit av dom. Vi är en familj med två barn/ungdomar på 17 o 14 år, bor i lägenhet så det kommer att bli innekatter. Kan tänka oss att hämta i angränsade län. Maila gärna bilder samt info till oss, så kanske just du har katterna för oss=) Telefon nås jag på efter 18.00 på vardagarna.
Nu är våra tre guldklimpar redo för att flytta hemifrån. De är otroligt busiga, tillgivna och mysiga kissar som gärna kommer och lägger sig hos en i soffan när de har busat en bra stund. Både mamman och pappan bor hos oss, de har varit innekatter tills nu i vår då pappan har börjat gå ut, mamman får dock vänta tills kattungarna flyttat:) Kattungarna kommer vara 12 veckor, avmaskade och rumsrena när de flyttar!
''himmelsäng'' till prinsessan , mysig säng med madrass och en fin textil med blommor. passar både till katt och hund. 350 kr bild två. småbäddar till kattunge eller liten katt 75 kr st. har även ett helt nytt oöppnad förpackning av kattnätt till balkong 4x3 m vattentätt och transparent i färgen. skruvar och allt som behövs finns i förpackning. 200 kr kan skickas om motagare betalar fraktavgift. skicka sms eller mail vid intresse.
Nu är det tid för våra tre underbara Birma/Ragdollkattungar att få nya hem. Mamman är 75% Birma, 25% Ragdoll och pappan 100% Helig birma med stamtavla. Brum, Brumma och Nalle-Pelle söker nya kärleksfulla hem. De är väldigt sociala och har ett underbart temprament. Om 2 veckor är de 12 veckor gamla och redo att flytta. Det är väldigt viktigt för mig att kattungarna får bra familjer som verkligen bryr sig om dem och ser till deras bästa både vad gäller matval och omhändertagande.