Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu sala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stacy (hon på bild) Leo - röd hane Devin- Svart hane Är 3 bondkatter som söker ett nytt hem från och med 20 maj, då dom är 12 veckor. Vid leverans är dom rumsrena, avmaskade, sociala och vana med små barn och andra katter. Av intresse och om ni vill se mer bilder så hör gärna av er. Leverans till Västerås går att ordna dagligen då vi jobbar där. Vaccinering och chipmärkning går att ordna, men läggs då på priset ca 800 kr. 200 kr styck.
hej! nu på vecka 26 är dags för mina söttingar ska hitta en ny hem,den är redan 12 veckor, de är avmaskad en gång, de är inne katt än så länge, är vann med barn, de är jätte pigga och bussiga, tyvär vi måste oxå lämna mamman för att vi är inte så mycket hem och är länge ensam, hon är ett och ett halv år, om någon är intreserad av henne så kan vi prata om priset, hon är vann med barn med, den gul katt är den enda kille som vi har resten är alla tjejer!
Vi har två härliga kattungar som letar hem. Leveransklara 22a aug (12v gamla). Men fortfarande små och söta. Svarta, förmodligen korthåriga hanar. Väldigt tillgivna, vana med hundar och andra katter. Dem har otroligt härliga personligheter men måste tyvärr hitta nya hem. Jamar väldigt sällan utan "knorrar" mest. Till landet som utekatter eller till lgh, viktigast är att dem får det bra. Säljes var för sig eller tillsammans. Fler bilder på dem när dem var mindre kan skickas, annars är ni välkomna att hälsa på dem!!
Vi har tre stycken kattungar med blandning av Norsk skogskatt och bondkatt. En hane som är helgrå i nyanser. Två honkatter och den ena är grå/vit, den andra är svart/vit. Leverans görs när katterna är 12 veckor gamla V25. Katterna kommer att levereras avmaskade. Kattungarna är redan nu rumsrena. Katterna säljs för 600 kronor var. Telefonsamtal från försäljare undanbedes. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vår ragdollhona, Nemesis (första bilden), var ute på galej en kväll med grannkatten, en bonde vid namn Frasse. Detta resulterade i 5 stycken underbart söta och goa kattungar, som är leveransklara 2013-05-29. Vi har två hundar och två små barn, så de blir verkligen vana vid både det ena och det andra. De är rumsrena och äter kattmat som de ska. Vid leverans är kattungarna avmaskade. Vi tar 500 kr i tingningsavgift, som ej återfås vid ånger.