Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar västerbotten säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar liten kattpojke. 16 veckor gammal. Spinner så fort man ser på honom och vill alltid vara nära och gosa. Dock en liten tuffing som trivs med andra katter och gärna jagar leksaker och busar under mattorna. Söker ett varaktigt hem där det finns gott om tid och kärlek, speciellt om han blir ensamkatt. Inga problem vara ensam men trivs bättre med sällskap. Har inte varit ensamkatt hittills. Skriv några rader så ringer jag upp. Medföljer mat och favoritleksaker.
Dessa två vackra och helt underbara Ragdoll pojkar är till salu. Dom kommer från en kull på fyra stycken kattungar. Dom är väldigt sociala och gosiga. Tycker om att vara med hela tiden och är vana barn. Deras namn är Casede´s Sparkling Spike och Casede´s Sparkling William. Dom är födda den 27/12-10 och leveransklara tidigast den 23/3-11 Föräldrarnas hjärtan och njurar är skannade med ultaljud utan anmärkning. Vid leverans är de: *minst 12 veckor gamla *registrerade med stamtavla i SVERAK *doldafel försäkrade *ID-märkta med chip *vaccinerade *avmaskade *veterinärbesiktgade Om ni är intersserad så ring 070-2266429 ni är alltid välkomna på ett besök!
Två jättefina kattflickor till salu, födda den 9 juli. Båda är helt grå. Nyfikna och sociala kattungar. Säljes endast till seriösa varaktiga hem! Ring eller maila för mer information. OBS!! Kattungen till höger på bilden är tingad och inte längre till salu! Men hennes syster till vänster finns fortfarande kvar och är minst lika fin. Väldigt mysig och kelig. Rumsrena, äter både färskmat och torrfoder.
Två söta kattflickor är redo för ett nytt hem. Deras mamma fick för sig att få dessa godingar ute men vi fick in dem efter en del tid. Därför vet jag inte exakt hur gamla de är men de diar inte sin mamma längre. De behöver få komma till en lugn familj/person som är kattvan, gärna tillsammans, då de fortfarande är skygga. Sen vi tog in dem har de aldrig varit ute. Går oftast på låda. Bilden är från kvällen vi hittade dem ute. Det blivande hemmet är viktigt. Ring eller maila.
2st st källingar söker nytt hem! Rumsrena , Avmaskade vana vid stor hund/andra katter Sociala söta katter , barn har vi träffat och det har fungerat bra! Vi önska gärna ni väljer 2 katter då de har så kul med varandra . Eller till hem med katt redan! 1 hanar och en hona. Vi har inte vågat oss ut ännu ! så bara vana vid att vara inne! Kattungar måste vid försäljning vara äldre än 12 veckor Leveransklara innan JUL !