Quantcast
Till salu inom: ”

kattvakt säljes

Tidigare annonser till salu

Vi söker en snäll och ansvarsfull kattvakt som kan tänka sig att passa vår underbara somali (ras) katt antingen i ert hem eller pyssla om katten hemma hos oss då vi reser bort. Om du själv har katt kan vi hjälpas åt att passa din katt ifall du ska resa bort. Fördel om ni också bor på Södermalm. Vår gulliga somali katt-kille är 1 1/2 år kastrerad och världens snällaste & busigaste, social & aktiv innekatt som gillar sällskap. Vid intresse maila och berätta gärna om dig/din familj, var ni bor och ifall ni har egna husdjur. /Christina
Hejsan! Jag måste nu sälja min kattunge på 5 månader som jag haft i ungefär 4 veckor, pga utomlandsstudier. (en symbolisk summa på 100 kr men som kan diskuteras) Hon är helt underbar, och tycker om människor. Hon är inte skygg och hon har lätt att anpassa sig till nya hem (då jag varit iväg med henne samt haft kattvakter) Hon är busig men samtidigt väldigt kelig och behöver mycket kärlek. Hon är avmaskad, rumsren, går på låda och äter både torrfoder och blötmat. Jag ser helst att hon kommer till någon som kommer ta väl hand om henne. Hör gärna av er om Ni vill titta på henne.
Pga sjukdom måste vi omgående få tag på en kattvakt några veckor till en 5 årig bondkatt. Han är rumsren, kelig och blyg. Han har inte tidigare bott med andra djur men har träffat hund men visar sig mycket reserverad till detta. Alla tillbehör som mat, kattlåda, leksaker och klösbräda medföljer. Han vill komma till ett tillfälligt hem där han har sällskap under dagarna. Så vill ni hjälpa en äldre dam och passa hennes katt så är vi mycket tacksamma. Hör av er till oss omgående.
Pga att ordinarie kattvakt akut blivit sjuk behöver vi nu omgående någon som kan se efter vår mysiga bondkatt Sora när vi befinner oss utomlands under ca 5 veckor. Vi reser redan på onsdag och som kattvakt ser vi att det finns två alternativ. Antingen bor du någonstans i Västmanland och har möjlighet att ta hem katten till dig för vistelse under dessa veckor. Alternativt bor du i Sala och har möjlighet att ge katten mat en gång per dag hemma hos oss på Kungsängen. Ersättning utgår med 600kr för enbart matning eller 1200kr om du har möjlighet att ta hem Sora.
Hejsan. Söker kattvakt under perioden 4 juni till 18 juni i Dalarna Borlänge. Jag och min syster åker på semester då och söker någon som kan bo i någon av våra lägenheter med hennes två och mina två katter, blir fyra då alltså. Vi vill inte ha någon som bara kommer och matar dem utan någon som kan bo här under perioden. Det är väldigt sociala och snälla katter som är innekatter. Du ska vara kattvan och ha katt eller haft själv. Du ska också vara pålitlig. Ersättning efter överenskommelse. Perfekt för dig som är tillfälligt arbetslös eller liknande. Maila för mer info eller frågor, nadja152@spray.se.