Quantcast
Till salu inom: ”

kaukasisk ovtjarka valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söta , fina valpar födda den 3/4 -lev.klara v.22. Vid flyttning : - avm. 3 ggr - vacc - chipp.. -vet bes. -dolda fel försäkrade i 3år Föräldrarna är lugna, stabila, finns att se hemma. Mamma (kaukasisk ovtjarka)är van med katter , andra djur och barn. Hon älskar alla och allt . Pappan ( tibbmastiff)också men han är försiktig med nya människor. Mitt önsemål är att valparna kommer till människor som är vana vid stora hundar och som bor på landet. Hundarna trivs bäst ute! Om du vill ha en trogen vän och en kraftfull vakthund så hör gärna av dig ! Absolut ingen lägenhethund !!!! Skriv lite om dig själv och hur du bor och lämna telnr. så ringer vi upp. Jag svarar inte på e-mail utan telnr. OBS !!! Hundarna håller även rordjur borta !!! Passar också som vakt till får. Kostar 5500 kr , kan tingas mot handpenning -1500kr.( återfås ej vid ångerköp) 1 pojke och 3 flickor finns kvar
För 3 månader sedan lyckades mina hundar med uppfinningsrikedom och vilja få till en helt oplanerad parning. Detta resulterade i 6st bedårande valpar,5 tikar och 1 hane. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde behålla dom alla, men det är en omöjlighet, därför söker jag nu ansvarsfulla hem till mina krabater, en av dom har redan fångat mitt hjärta så den kommer stanna med mig. Hanen är Kaukasisk Ovtjarka med Ryska linjer och tiken en amstaff. Valparna kommer inte släppas till personer utan hundvana. Jag ser gärna att valparna hamnar på landet, och tror de skulle trivas utmärkt som gårdshundar. Föräldrarna är oerhört stabila och snälla hundar som älskar människor, kommer ni hit kommer ni förstå. Valparna är leveransklara 3:e veckan i Mars 2013 Valparna levereras avmaskade, besiktigade och chippade. Skicka ett mail och berätta mer om dig själv och tidigare hundvana, jag ringer upp om jag känner att ni är seriösa och kan erbjuda varmhjärtade hem. Hem viktigare än pris.
Tikar födda 30/8-12. Efter meriterade föräldrar. Med trevligt temperament. Registrerade i SKK,vaccinerade, chippade, valpkullsförsäkrade. Valparna är glada, trevliga och uppmärksamma. Passar som gårdshund. Gärna tillsammans med får och övriga husdjur, då de är måna om sin flock. Endast telefon, lånad mail.
Kaukasisk ovtjarka valpar ca 4,5 månader gamla. Ej stam, så heter blandras i papperna. Alla hanar. Är chippade, vet bes och vaccinerade.