Quantcast
Till salu inom

"kaukasisk ovtjarka valpar säljes"

Kristianstad
Igår

Stor Pudel Valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Hässleholm
Igår

Golden Retriever valpar

9 000 kr
ABC-Annons.se
Piteå
Igår

Chihuahua valpar

9 500 kr
ABC-Annons.se
Upplands-Väsby
Igår

Labrador valpar

22 000 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Dalarnas län

Kaukasisk ovtjarka valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu finns det några valpar kvar att tinga efter en unik ovtjarka tik. Hon vaktar mot varg och ägaren har jagat och skjutit älg för henne. Hon har tagit tillbaka en pappilion hund från en varg sedan hon följt efter vargen i ca 4 km. Vaktade sedan den lilla hunden tills hon fick hjälp av snälla människor. Hon har den underbaraste psyke en hund kan få. Hannen är ännu ung men verkar bli lika bra.Valparna föddes den 25 januari och säljs inte förrän dom är 8 veckor.
15 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Laholm

Kaukasisk ovtjarka valpar (rysk schäfer)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Kaukasisk ovtjarka valpar.(renrasiga) Efter mycket lugna och bra föräldrar, ryska linjer, föräldrarna direktimporterade från ryssland. Mycket bra vaktegenskaper,lugn tålig ras, foglig och lättanpassad, kraftig typ (bergstyp). valparna är mycket sociala och frammåt,kraftiga,välväxta valpar. Det finns både hanar och tikar att välja mellan. Dom är 8 veckor och leverans klara. Dolda felgaranti,ID-märkta,vet bes,vacc. Pris: 5.500:- Mob: 070-5428771 Kennel Björkeberg. Avlar endast på sunda och mentalt stabila hundar.
5 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kronobergs län

Kaukasisk ovtjarka valpar (Rysk schäfer)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kaukasisk ovtjarka valpar.(renrasiga) Efter mycket lugna och bra föräldrar, ryska linjer, föräldrarna direktimporterade från ryssland. Mycket bra vaktegenskaper,lugn tålig ras, foglig och lättanpassad, kraftig typ (bergstyp). valparna är mycket sociala och frammåt,kraftiga,välväxta valpar. Det finns både hanar och tikar att välja mellan. Dom är 8 veckor och leverans klara. Dolda felgaranti,ID-märkta,vet bes,vacc. Startpaket ingår med, mat, koppel mm. Pris: 7.500:- Mob: 076-7719459 Kennel Björkeberg. Avlar endast på sunda och mentalt stabila hundar.
7 500 kr
Blocket.se

Mycket ovanliga blandrasvalpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
För 3 månader sedan lyckades mina hundar med uppfinningsrikedom och vilja få till en helt oplanerad parning. Detta resulterade i 6st bedårande valpar,5 tikar och 1 hane. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde behålla dom alla, men det är en omöjlighet, därför söker jag nu ansvarsfulla hem till mina krabater, en av dom har redan fångat mitt hjärta så den kommer stanna med mig. Hanen är Kaukasisk Ovtjarka med Ryska linjer och tiken en amstaff. Valparna kommer inte släppas till personer utan hundvana. Jag ser gärna att valparna hamnar på landet, och tror de skulle trivas utmärkt som gårdshundar. Föräldrarna är oerhört stabila och snälla hundar som älskar människor, kommer ni hit kommer ni förstå. Valparna är leveransklara 3:e veckan i Mars 2013 Valparna levereras avmaskade, besiktigade och chippade. Skicka ett mail och berätta mer om dig själv och tidigare hundvana, jag ringer upp om jag känner att ni är seriösa och kan erbjuda varmhjärtade hem. Hem viktigare än pris.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vansbro

Kaukasisk Ovtjarka

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tikar födda 30/8-12. Efter meriterade föräldrar. Med trevligt temperament. Registrerade i SKK,vaccinerade, chippade, valpkullsförsäkrade. Valparna är glada, trevliga och uppmärksamma. Passar som gårdshund. Gärna tillsammans med får och övriga husdjur, då de är måna om sin flock. Endast telefon, lånad mail.
10 000 kr
Blocket.se