Quantcast
Till salu inom: ”

kinroad moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en fin eu moppe som ska bort det är en Kinroad som är lite stylad har crossstyre på och hastighetsmätare av märket koso som är värd 900 kr. Allt funkar på moppen utan elstarten då behöver batteriet laddas lite. Man får med lås och hjälm. Mopeden är inte trimmad och den går i ungefär 55 Den går på vid första kicken. Har en massa extra grejer till den som ni får med. Har papper på moppen. Luftfiltret är sönder fast det går ändå att starta den och köra. Kan tänka mig att gå ner till 1500 kr vid snabb affär.
tja, säljer nu min moppe pga bil, de är en kinroad (stylad), har vart trasig ett tag, med nu är den fixad, har inte krånglat sen dess,, styling är handtag,neon"blå" kapade kåpor, "hebo lampa, styre, och ett MK ljuddämpare det som fattas är dock ett luftfilter, men finns på txp biltema, och bensin koppen men de hinner ja nog fixa bilden är gammal men ser exakt lika dan ut kan även prutas vid snabb affär (finns ofta på mailen, skicka där för mer info) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kinroad dirtbike är i bra skick, väldigt lite körd. Batteriet är dött, men går lätt att kicka igång. Med nytt batteri fungerar även elstart. Crossutrustning finns för barn c:a 8-11 år Hjälm stl 55-56 stövlar size 5 cross tröja stl small cross byxor vet jag inte stl på Armbågsskydd knäskydd ryggskydd bröst/axel skydd Säljer med eller utan cross utrustning. Dirtbike med utrustning: 2000:- Dirtbike utan utrustning: 1500:- Bara Cross utrustning 900:- Ring eller maila Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
tja, säljer nu min moppe pga bil, de är en kinroad (stylad), har vart trasig ett tag, med nu är den fixad, har inte krånglat sen dess,, styling är handtag,neon"blå" kapade kåpor, "hebo lampa, styre, och ett MK ljuddämpare det som fattas är dock ett luftfilter, men finns på txp biltema, och bensin koppen men de hinner ja nog fixa bilden är gammal men ser exakt lika dan ut kan även prutas vid snabb affär (finns ofta på mailen, skicka där för mer info). Mer bilder finns kan tänka mig 8500 snabb affär.
Det är nu dags att sälja moppen eftersom jag snart ska ta körkort. Det är inga fel på den, gör mellan 45-55 km/h beroende på vikten på föraren. Det är en helt ny kedja på den och ny slang i framdäcket. 2 hjälmar, 2 glasögon (glömde ta kort på ett par) och ett rejält godkänt lås värt 1000kr följer med! Framskärmen är också ny. Endast tjejkörd! Kan tänka mig att gå ner i pris vid snabb affär. Bara att mejla om det låter intressant, kollar mejlen varje dag!