Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott gävle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag överlåter min odlingslott i det populära Södra koloniområdet i Gävle för 15000. Observera att det är en odlingslott och inte har hus. Lotten har ett skjul för redskap och plommon ,körsbärsträd, hallonbuskar, rabarber, pioner, syrener osv. Den är inte särskillt välskött i år eftersom jag inte haft tid med den det är även anledningen till att jag inte vill ha kvar den så den har stor potential till rätt odlare. Bensindriven gräsklippare ingår också i priset. Jag kan tänka mig att gå ner i pris vid snabb affär då jag hellre ser att lotten blir använd.
Är någon i behov av en gedigen köksinredning från 70-talet. Kanske kan den vara lämplig till en sommarstuga, kolonilott eller kanske ett garage... Skåpen är i gott skick och den totala längden är 4 meter, varav diskbänken 2 meter. Över-skåpen är 1 meter höga och 30 cm djupa. Blandaren är av nyare modell och bänkskivan ek-laminat. Det tillkommer även ett högskåp med 3 luckor med måtten 2,40 hög, 0,60 bred och 0,60 djup. Pris: 1000 kr Diskmaskinen av märket Bosch säljes separat för 1000 kr. Den inköptes för ca. 4 år sedan, men är väldigt sparsamt använd. I väldigt fint skick och fungerar utmärkt... Spisen är från 70-talet, men fungerar utmärkt.. Pris: 200kr För mer info ring eller maila.
Kolonilott med två små en-rums stugor på Södra Kolonin i Gävle. El och vatten indraget. Tomt med utvecklingsmöjligheter. Gärna snabb affär. Utsatt pris, eller högstbjudande.