Quantcast
Till salu inom: ”

kolonilott ulriksdal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kolonilott

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har bytt alla luckor och dörrar i köket. Det "gamla" är bara 5 år och i mycket bra skick. Det säljer vi nu för ca.1/3 av nypriset Passa på nu för i höst lägger IKEA ner tillverkningen av ULRIKSDAL Detta finns: Lådpelare 40x70 1 st Virtinlucka 40x92 2st, 30x92 6st, 40x70 2st. Lucka 40x92 3 st, 30x92 2 st, 60x57 3 st, 30x70 3 st, 50x70 1 st Hörnlucka 32x92 1 st. Diverse täckskivor Handtag 32 cm 25 st, 20 cm 1 st. Säljes som delar eller allt på en gång till högst 1/3 av nypriset
Wahlström & Widstrand förlag. 1995. Inbunden med skyddsomslag i nära nyskick. Från Blockhusudden på Södra Djurgården i sydost, via Brunnsviken och Haga till Ulriksdal i nordväst sträcker sig en mer än tolv kilometer lång grön lunga - Stockholms Ekopark. Den är enastående i sitt slag, med naturkvaliteter som överlevt trots närheten till storstaden. De gamla ekarnas skönhet fängslar idag som på Bellmans tid. Att de också är livsrum för sällsynta insekter som snedfläckig praktmal och getinglik glasvinge visste väl inte skalden; det hör till dagens kunskap om Ekoparken. Boken porträtterar vår unika nationalstadspark från skilda perspektiv.
ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! Obet. ytmärken på omslagets baksida. --- Stockholmia förlag, 2009. Slut på förlaget! Omfång: 175 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 200 x 260 mm. --- Runt om i Stockholm kan man finna oaser skapade ur minnet från en bakgård i Teheran, mormors odlingar i forna Jugoslavien eller en trädgård i Tunis. Många kolonister anlägger gräsmattor och blomsterrabatter på sina lotter, men ändå kommer det ständigt nya idoga grönsaksodlare till koloniföreningarna. De kommer oftast från andra länder varifrån de bär med sig minnena av barndomens odlingar. Odlingar som de vill återskapa i sitt nya hemland, Sverige. Åk runt bland Stockholms koloniträdgårdar och upplev världen! Det gjorde Karine Mannerfelt och fotografen Ann Eriksson och fann spår från Afrika, Amerika, Asien och Europa. I Enskede fann de druvor från Irak, i Bromma en persisk springbrunn, i Årsta sukuma wiki den kenyanska kålen som räcker hela veckan, i Rinkeby fick de recept från Uruguay och i Ulriksdal hittade de en ekologisk grönsaksodling. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!