Till salu inom

"kristdala hus till salu säljes"

Umeå
Igår

✨Öppet Hus ✨ Bor Du i fyrka...

10 kr
Citiboard
Laholm
Idag

Stor, oval Trampolin

1 500 kr
Blocket.se
Oskarshamn
13 dagar

Hus i Kristdala

830 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kalmar

Högtryckstvätt Stihl RE 128 inkl altantvätt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En kvalitetstvätt nu till kanonpris! Högklassig, kompakt kallvattens högtryckstvätt med integrerad slangvinda. En perfekt hjälpreda runt huset, hobbyverkstaden och garaget. Med praktist teleskopiskt aluminiumhandtag. Ergonomisk design och en praktisk snabbkoppling för enkelt verktygsbyte. Levereras med dubbla munstycken, vagn, tillbehörshållare och ett integrerat förvaringsfack. Rengöringsmedel kan blandas i via en extern behållare. Begränsat antal - först till kvarn. Finns i vår butik i Gamleby. Avhämtning i filial Frödinge / Vimmerby / Kristdala kan ordnas. Pris inkl moms: 2990:- Altantvätt RA 101 på köpet! Ord. pris totalt: 3985:-
2 990 kr
Blocket.se

Hus på landet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Huset är beläget cirka 3 kilometer utanför Kristdala, cirka 2,7 mil nordväst om Oskarshamn. Villan innehåller 4 rum och kök i två plan. Öppen spis med insats i vardagsrum. Vedpanna/elpatron med ackumulatortank i källaren, elektrisk varmvattenberedare om så önskas. Egen brunn med godkänd vattenanalys aug. 2012. Möjlighet finns att hyra eget stall för hästar eller andra djur. Inhägnade betesmarker finns. Fri prövningsrätt och hyra enligt överenskommelse. För visning och mer information ring: 0491-70766.
0 kr
Blocket.se

Sekelskiftesvilla i Kristdala

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Villa från 1909 i gammal stil i trädgård, utvändigt och delvis invändigt. Uthyres i första hand till permanentboende men är iordningställt även för kortare besök. För uthyrning för kortare perioder är priset 3500 kr/vecka. Jag hyr ut mitt hus för längre perioder till hyresgäster som har tidigare erfarenhet av att bo i hus. Det finns en frodig trädgård att sköta och en vedpanna att elda i. Kallhyra:3700 kr/månad. Referenser krävs.
3 700 kr
Blocket.se

Fritidshus/Mangårdsbyggnad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Huset är byggt 1880, nu varsamt renoverat, det finns 3 rum och kök, toa och dusch, varmt och kallt vatten, kyl och frys, el och vedspis, Hyresgästen står för sänglinne, handdukar och städning, detta kan även köpas till. I området finns vandringsleder, i byn drivs lantbruk i mindre skala, det finns mycket aktiviteter i området se Aktiva Oskarshamn. 5 mil till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld.Till Kristdala är det 7 km. där finns affär och post och även insjöbad.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj