Quantcast
Till salu inom: ”

kromfohrländer valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har tre vit/svarta hanar till salu. Japanese är en trevlig, sällskaplig ras, lugn och vänlig mot allt och alla, den perfekta sällskapshunden. Valparna är uppväxta med det där lite extra som behövs för att få fram bra valpar, vi ser till att föräldrar endast är av yppersta kvalité och att valparna dessutom får bästa vård och mesta möjliga träning innan de lämnar oss. Det finns beskrivningar om var och en av valparna och full stamtavla, bilder på föräldrar, flera bilder på varje valp m m på min hemsida. Givetvis har våra hundar allt som de ska ha, inklusive stamtavlor från SKK, de är över 8 veckor vid leverans, m m. Vi söker livslånga, kärleksfulla hem åt våra valpar, inga prutare, ingen avbetalning och inga fodervärdar. I slutet av mars kommer jag att resa söderut, då finns möjlighet för mig att hjälpa till med leverans för er som bor långt söderut. Välkommen med förfrågningar!Mer information
Den 27/4 föddes 10st Rottweiler valpar efter mycket intressanta och bra linjer.Kullen består av 7st tikar och 3st hanar.Mamma: s28825/2005 Lilla Stenbackas Dinga Lena " Leia"Pappa:S35849/2001 Tjh Hoffweilers DouglasBåda föräldradjuren är friröntgade och har godkänd mental status. Leia är korad utan exteriör med 465p.Leia är efter: korad Deminas Rutger och korad Lilla Stenbackas AmperDouglas är efter:Briaroak’s Ivanhoe och Hoffweilers CoffeeDenna kombinationen gjordes förra året och den kullen har blivit helt kanon!! Trevliga,sociala,trygga,mentalt mycket bra och ett mycket trevligt utseende. De är mycket kompakta och robusta hundar. Har fått mycket beröm för min förra kull från valpköpare och andra människor.Vid leverans är de:VeterinärbesiktadeId-märktaVaccineradeavmaskadeDolda fel försäkradeReggade i SkkValparna växer upp tillsammans med oss i famijen. De kommer att vara vana vid barn och vid sånt som hör vardagen till med ljud och rörelser.Valparna är leveransklara i slutet av Juni då de är 8veckor gamla.Man kan komma och tinga en valp för 2000kr som ej återges vid ånger.Ring eller skriv och berätta vad du har att erbjuda för hem till en av mina valpar..:)Titta gärna in på hemsidan: www.123minsida.se/leiasvalpar
1:a Advent fick Ruffa och Thello 8 små knyten. Mamma Ruffa är en lydig, lättlärd Kromfohrländer och Pappa Thello en lugn, trygg Lagotto. Båda är sociala och trevliga hundar av liten mellanstorlek. Valparna tas väl om hand av sin nyblivna mamma. I hemmiljö är de både miljötränade och vana vid hantering av barn och vuxna. Den 26 januri blir de 8 veckor kan sen lämna sin mamma. De är då avmaskade och blir veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade. Är du intresserad den lille glade pojkvalpen som är kvar och dessutom har ett gott hem att erbjuda ring eller maila! Gör du det snart finns chansen att just du får att njuta av detta tillgivna charmtroll!
Valpar födda 9/2 efter mamman som är Petit Basset Griffon Vendeen, och pappan är Kromfohrländer båda är sociala och trevliga familjehundar.Valpen som vuxen kan eventuellt användas till jakt mamman är jakthund men pappan har ingen jakt i sig. Valparna blir inte stora mankhöjden mellan 35-45 cm.Valparna är modiga, livliga,men samtidigt lugna.Mera info,om du ringer och frågar.
Världens härligaste blandrasvalpar friska,sociala,kloka,lättlärda,modiga ,glada,gillar barn,söker kärleksfull hem.Liten ca 35-45 sm som vuxen.Mamma Petit Basset Griffon Vendeen pappa Kromfohrländer båda snälla lugna familjehundrar.Valpar är födda 9/2.