Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering hund västernorrland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Pall 20 st

Timrå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våran lilla cocker tjej söker nytt hem.Gärna ett aktivt sådant,då hon har mkt energi.Hon är världens underbaraste men känner att hon behöver mer stimulans än vad jag kan ge.Van vid barn katter m.m älskar att vara med överallt. Samt en liten Tibbe kille på 7 år som är kastrerad.Gärna hos pensionär där han kan lunka på i sin egen takt,och få den uppmärksamhet han behöver.Bilder kan mailas vid seriöst intresse.Bägge är givetvis över 8 veckor.Pris diskuteras vid intresse.
Liten terrierblandras (mestadels jack russel) med mycket energi söker ett nytt hem. Kastrerad kille på 2,5 år, frisk och kry. Chipmärkt och registrerad. Går bra ihop med katter. Inga problem att vara ensam hemma, åka bil, klippa klor osv. Vill hamna hos aktiva, hundvana människor, gärna i villa på landet. Han är lite osäker, så han kräver en ägare som är konsekvent och lugn. Maila för bilder och mer information. Lämnar telefonnummer efter mailkontakt.
På grund av flytt måste vi omplacera våran katt Maja. Hon är av rasen Russian Blue och är mycket vacker! Maja är snart 7 år och är van att vara ute men skulle även fungera som innekatt. Maja behöver ett lungt och stillsamt hem helst utan barn och hundar. Hon är mycket försiktig av sig och och drar sig gärna undan om det blir för mycket som händer runt om henne. Vill du veta mer om Maja så tveka inte med att höra av dig med dina frågor. Ett bra hem är viktigare än priset!
Min fina Skruttan trivs inte längre med oss i vår lägenhet. Hon behöver få bo på landet där hon kan få springa fritt ute. Hon är kastrerad och id märkt. En väldigt snäll och genom go katt. Van vid både barn och hundar och katter. Vill att hon ska komma till ett tryggt hem! Hör av dig på mail eller telefon! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej mitt namn Rambo är 2år och 8 mån och är Flat och golden blandras .Tycker om att springa i skogen. ta långa promenader jag är van katter men inte barn. är en trevlig hanne i sina bästa år. behöver mycke motion. har alergi i familjen därför måste jag flytta och helst på landet. jag behöver mycket omsorg. Är väldig rädd om tassaren om man skall klippa dom. nås helst på telefonen. inte mejl