Till salu inom

"omplacering hund västernorrland säljes"

Kramfors
Idag

7 coca cola glas (grön)

12 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Jacka ny

100 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Baby sko

40 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Jacka

40 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Onepiece

50 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Tröja

250 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Gravidbälte

50 kr
Citiboard
Sundsvall
Igår

Gravidkläder

50 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Västernorrlands län

Omplaceringar,hundar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Våran lilla cocker tjej söker nytt hem.Gärna ett aktivt sådant,då hon har mkt energi.Hon är världens underbaraste men känner att hon behöver mer stimulans än vad jag kan ge.Van vid barn katter m.m älskar att vara med överallt. Samt en liten Tibbe kille på 7 år som är kastrerad.Gärna hos pensionär där han kan lunka på i sin egen takt,och få den uppmärksamhet han behöver.Bilder kan mailas vid seriöst intresse.Bägge är givetvis över 8 veckor.Pris diskuteras vid intresse.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Hund för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Liten terrierblandras (mestadels jack russel) med mycket energi söker ett nytt hem. Kastrerad kille på 2,5 år, frisk och kry. Chipmärkt och registrerad. Går bra ihop med katter. Inga problem att vara ensam hemma, åka bil, klippa klor osv. Vill hamna hos aktiva, hundvana människor, gärna i villa på landet. Han är lite osäker, så han kräver en ägare som är konsekvent och lugn. Maila för bilder och mer information. Lämnar telefonnummer efter mailkontakt.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Omplacering av katt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
På grund av flytt måste vi omplacera våran katt Maja. Hon är av rasen Russian Blue och är mycket vacker! Maja är snart 7 år och är van att vara ute men skulle även fungera som innekatt. Maja behöver ett lungt och stillsamt hem helst utan barn och hundar. Hon är mycket försiktig av sig och och drar sig gärna undan om det blir för mycket som händer runt om henne. Vill du veta mer om Maja så tveka inte med att höra av dig med dina frågor. Ett bra hem är viktigare än priset!
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sundsvall

Akut omplacering honkatt snart 2 år

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Min fina Skruttan trivs inte längre med oss i vår lägenhet. Hon behöver få bo på landet där hon kan få springa fritt ute. Hon är kastrerad och id märkt. En väldigt snäll och genom go katt. Van vid både barn och hundar och katter. Vill att hon ska komma till ett tryggt hem! Hör av dig på mail eller telefon! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örnsköldsvik

Omplacering hund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
hej mitt namn Rambo är 2år och 8 mån och är Flat och golden blandras .Tycker om att springa i skogen. ta långa promenader jag är van katter men inte barn. är en trevlig hanne i sina bästa år. behöver mycke motion. har alergi i familjen därför måste jag flytta och helst på landet. jag behöver mycket omsorg. Är väldig rädd om tassaren om man skall klippa dom. nås helst på telefonen. inte mejl
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj