Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet handikappanpassad säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar lägenhet en halvtrappa upp med utsikt över äppel och körsbärsträd.Fin innergård med lekplats och gungor fin pergolla med plats för 20 personer även dubbelgrill.Uthyrnings festlokal och övn lägenhet samt gym/solarie/bastu.Lägenheten är på94kvm och har två toaletter en med bubbelbad och en med dusch.Ett stort sovrum och två mindre.Vardagsrum på 30kvm köket är handikappanpassat med höj och sänkbar bänkskiva.Ny målat i kök och vardagsrum i nougat och sandfärg ett mycket trevligt och lungt område nära till stormarknader/centrum.I lägenhetens hyra ingår värme och kabeltv.
Har en fin och nyproducerad 3:a i ladugårdsängen. Ljus och fin på ca 60 kvm. Bra planlösning. Balkong i söderläge. Bra grannar. Hiss finns. Handikappanpassad. ca 7500 kr/mån. Parkeringsplats finns att hyra. Söker en billigare lägenhet gärna i området. 2:a eller större, gärna med uteplats. Andra områden t ex Rosta kan också vara aktuellt. Kom med förslag men INGA ytterområden är av intresse! Maxhyra 6000 kr men gärna mindre!
En fin trerumslägenhet, handikappanpassad uthyres under cirka 9 månader med eventuell förlängning. Lägenheten ligger i Farsta Strand, nära till naturen, pendeltåg, tunnelbana, dagis, skolor och ett litet centrum med Konsumbutik och dylikt. Lägenheten är fullt möblerad och elen är inräknad i hyran. Lägenheten har balkong med sjöutsikt. Uthyrningstiden är fr.o.m 20120814 t.o.m 20130601 med ev. förlängning. Jag vill ha 1 mån depositionshyror i förskott. Lägenheten uthyres p.g.a studier på annan ort. Vid intresse så maila mig gärna på: deanpearzy@live.se Glöm ej att lämna ert telefonnummer i ert mailsvar!!!
Vi har en central 3:a på Nygatan som vi önskar byta mot ett mer barnvänligt boende. Radhus eller lägenhet med uteplats är ett plus. Vår lägenhet ligger på bottenplan, handikappanpassat i trapphuset, ljusa färger, totalrenoverad år 2007 då stambyte gjordes i huset. Hyresvärd är Alvar Petterssons. Stor tvättstuga och bra grannar. Varmgarage finns i huset för 500 kr/mån. Eftersom vi har barn söker vi alltså en mer barnvänlig lägenhet eller ett radhus, minst en 3:a. Maxhyra 9000 kr/mån. Bostadsområden som Vivalla, Brickebacken, Markbacken osv. är inte av intresse.
Lägenheten är en 2:a med kokvrå på 1:a våningen handikappanpassad,köket är fullutrustat men det är problem att sitta där. Lägenheten är belägen mitt i Ystad på en stor innergård som är lung och skön med mycke grönska. Fins även 2 stora uteplatser i direkt ansutning till lägenheten. Det är gångavstånd till det mesta som tex centrum,tåg och strand. Kan även tänka mig byta med en lägenhet som ligger i en omkrets av ca:2 mil från Malmö.