Allt till salu inom "lägenhet uthyres högdalen"

Sortering:
JBL party box 710.
Värmdö
Idag

JBL party box 710. Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Mio hörnsoffa
Idag

Mio hörnsoffa Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Älvsjö

Rum i lägenhetfrån 1 maj

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har ett rum i min lägenhet i Högdalen som jag vill hyra ut. Förutom rummet har du del i kök/vardagsrum/badrum desutom har du en "walk in" garderob. I hyran ingår allt, dvs. el/gas/tv/bredband. Lägenheten liggar max 5 minuter från bussarna och t-banan. Jag hyr ut i 6 månader och går allt bra så förlänger vi. Jag ser att du som hyresgäst är en skötsam och djurfri kille, då jag själv är noga med att sköta om mitt hem. Rummet är möblerat men vill du ha med dina egna möbler så kan jag flytta de möbler som redan finns där. Jag föredrar att du ringer istället för att maila. //Salem
4 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholms län

Bagarmossen - Farsta/Högdalen/Skarpnäck

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finnes: En rymlig tvåa på 55 kvm i Bagarmossen. Nära centrum och tunnelbana. I badrummet finns badkar och möjlighet till liten tvättmaskin . Balkong mot park och grönska. Gott om välrenommerade förskolor i närområdet. Önskas: 2 rok med bad-eller duschrum. Lgh måste ligga på nedre botten, annars måste hiss finnas. Balkong eller uteplats, helst i söder Nära centrum och T-bana, inga stora backar. Vänligen ring. Maila inte. Telefon 08 778 96 15. Sonia.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Älvsjö

Fräsch 2:a Uthyres från Juni - 1 Sep

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 rok Uthyres i Högdalen mellan Juni och 1 Sep. Lägenheten är i toppskick med ett otroligt fint och stort kök. Gångavstånd till tunnebana/Buss, Högdalen Centrum. Kommer hyra ut den med möbler eftersom det bara är tillfälligt men, det är ok att ta med sig div möbler om du känner att det saknas något! Uthyres endast till en ordentlig och ordningsam person. Helst tjej/Kvinna. Jag finns tillgänglig på min mail dygnet runt och svara så fort jag får tillfälle!
9 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholms län

Lägenhet uthyres vardagar till pendlare

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej, Jag pluggar utanför Stockholm och vill därför hyra ut min möblerade bostad på vardagarna till någon som jobbar i Stockholm och pendlar. Jag behöver en seriös ansvarsfull person som ej röker och är djur fri, extremt ren och ordningsfull. Lägenheten är nyrenoverad och fresh. Endast 2 minuter från tunnelbane stationen Högdalen. Priset är 590 per dygn i minst 3 nätter eller 390 per dygn från måndag till fredag. Uthyrningen gäller mellan måndag och fredag. Detta är inkl. El, Internet, vatten. Jag vill ha en deposition på 5 000 kronor för att garantera att jag får tillbaka nyckeln och allt är i sin ordning med bostaden och möblerna.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholms län

Möblerad lägenhet uthyres

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej, Jag ska åka bort i 3 månader och vill hyra ut min lilla bostad med endast 2 minuter till tunnelbane stationen Högdalen. Hyres perioden kan eventuellt utökas med 3 månader till. Personen jag söker ska vara renlig ha ansvar, djurfri och rökfri. I hyran ingår Internet, värme och vatten. Elektriciteten betalas separat. Priset ligger på 5900 kronor/månad och hyres ut i 3 månader (med eventuell förlängning) med deposition på 2 månadskostnad och förskottsbetalning på hyresperioden. Bara seriös kontakt.
5 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj