Quantcast
Till salu inom: ”

långhårig collie tik till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med sorg tvingas jag sälja min älskade hund pgr av att tiden inte räcker till längre ! Jag går i skolan och hittar ingen som kan ta hand om henne under den tiden detta är absolut ingen Problem hund utan hon är jätte snäll lydig rumsren finns så mycke gott att säga om henne hon kommet direkt på inkallning kan gå lös skäller inte på andra hundar eller om de ringer på dörren blandras mellan chihuahua/york ser ut som en liten collie långhårig säljes omgående !! Priser på henne är 3700:- priset är prutat och klart !!!!!!!!!
Hej! Jag har en långhårig Schäfer tik som är ca 5 månader gammal. Hon är en lekfull hund. Pga ändrade studier/arbetstider så hinner jag inte ge henne den tid hon behöver. Hennes pappa är 20% border collie och mamman är en renrasig schäfer. Hon är chippad och vaccinerad. Jag hoppas hon kan komma till någon där hon får den tid hon behöver och kanske där hon får sällskap av någon annan hund.
Vi har en Collie tik till salu. Hon är Blue Merle och långhårig. Emelie är snart 6.5 år gammal och hon har stamtavla. Hon är en jättesnäll och mycket trevlig hund. Emelie säljes som sällskap med tillgång till utevistelse. Hon är inte van vid små barn. Vi är väldigt noggranna med hennes nya hem. Vid frågor och intresse ring eller maila mig. Hunden är minst 8 veckor och har ett pris på minst 1000 kr vid försäljning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bc valpar efter renrasiga föräldrar finns både hanar och tikar. Födda den 14 dec Ingen stamtavla. Vacc chippmärkta vetrinärbesiktigade och avmaskade vid leverans. Flyttar när dom är 8 veckor. Går att komma och titta på valparna och vill man tinga en valp tar vi 1500kr i tingningsavgift. Långhåriga. För mer info maila så bestämmer vi tid om ni vill komma. Mvh Pris: 6000 kronor
Korsningsvalpar med en Border Collie mamma och en Flat Coated Retriver pappa. 4 tikar, 2 långhåriga och 2 korthåriga. 1 hane, långhåriga. Båda föräldrarna tycker mycket om att träna och gå långa promenader. Det kan vi anta att valparna också kommer att göra. De blir 8 veckor den 17 februari. Vi har även en 9 veckor gammal korsning mellan St Bernhard och Alaskan Husky, en hane. Vid leverans är de: *Vaccinerade *Chippade *Besiktigade *Dolda fel-försäkrade i Agria *Registrerade i Jordbruksverket *Regelbundet avmaskade och kloklippta