Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga kattungar gävleborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har två kullar med kattungar som vill komma till hem där det redan finns katt eller husse/matte hemma om dagarna, säljer inte till hem där kattungen får sitta själv hemma hela dagarna! Passar nog bäst som innekatter. Kattungarna är uppföda på kvalitetsfoder Royal Canin Kitten, dom är vana vid barn och liten hund. Katterna är rumsrena och avmaskade. Vid leverans medföljer lite foder och en bit filt med lukt av mamma katt. Föräldrarna finns i hemmet och kattungarna är mycket sociala och vill gärna mysa i soffan =) Kull 1 Idolkullen är 50% Brittisklånghår 25%Maincoon, 25%Turkisk Van. Alla kattungarna är långhåriga och kostar 2500kr/st Kull 2 Designkullen är 25% Brittisklånghår, 25%huskatt,25%Maincoon, 25% Turkisk Van. Dom långhåriga kostar1500kr/st, Korthåriga (Armani och Jimmy Choo) 1000kr/st I min blogg finns fler bilder på bebbarna och även bilder på föräldrarna. http://vixxansscrap.blogg.se Nås lättast på mailen.
Ljuvlig liten kompis!LEVERANSKLAR! Kvar finns nu endast en RÖD långhårig pojke kattbebis i en kull på sju, där mamma katt är röd vit korthårig å pappa katt är mörkröd långhårig! Avmaskad Äter med god aptit både torr och blötmat Socialiserad och barnvana Gått på låda många veckor 12 veckor Pris 1000 kr och först till kvarn via telefon- Vi säljer EJ kattungen via mail och svarar således ej på mail! 070-299 99 06 070-404 49 29
chinchilla perser -norsk skogskatt 11/2 år 3 kattungar creme röda en med vita tassar och vit på svanstippen hanar ,1 hona svart med rött i ansiktet och vit under hakan o på tassar dessa är födda 3 feb har nu 2 cm päls och kommer bli välldigt långhåriga då modern har lång päls och fadern renrasig norsk skogskatt kattungarna kan ev tingas en och en mot handpenning som dock återfås ej mot ånger 1500 per kisse leveransklara då de är 12v om man inte vill ha mamman med kattungarna ,mamman är välldigt tillgiven .
Två långhåriga hankattungar efter en creme färgad Main coon hane och en vildsköldpaddsfärgad hona som är en blandning av Norsk Skogkatt / Helig Birma / Perser På bilden de två hanarna En blå hane En svart hane Kom och titta på dem och tinga en av dem mot en tingningsavgift på 1000kr (återfås ej om ni ångrar er) och resterande 2000kr betalas vid hämtning Vid hämtning i slutet av maj av er kattunge som då är 12v är kattungen vaccinerad en gång samt vetrinärbesiktigad och under hela uppväxten hos mig blir de regelbundet avmaskade. När de är hämtningsbara är de vana vid torrfoder av bra kvalitet och självklart helt rumsrena. (ev kan lev till Stockholmsområdet arr då jag arbetar på Solvalla under Elitloppshelgen) Ring gärna om ni har några frågor eller bara vill veta mera om hur ni tar er hit. Tala med Nina På FB under "Långhåriga Kattungar" har jag lagt upp fler bilder att titta på.
Sökes: Långhårig kattunge, gärna blandning med norsk skogskatt eller maine coon. Vi letar efter en hankatt som kan flytta till oss i mitten av juli (då vi har semester och är hemma hela dagarna). Finnes: Hem på landet, perfekt för katt med egen kattlucka så det är bara att gå ut och in som den vill . Familj med matte, husse och tonåring. Kastrerad skogskatt finns som kompis. Får garanterat ett bra hem med mycket kärlek och uppmärksamhet. Maila gärna bilder och ett rimligt pris till oss.