Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga kattungar till salu dalarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Snart är mina 3 små kattungar redo att flytta hemifrån. V.27 är dom 12 veckor och får inte flytta innan dess. Kattungarnas mamma är en långhårig norsk skogskatt blandis och pappan är en bondkatt. Det är en hane som är orange, de andra två är honor. Dom är vana vid barn och att få vara ute. Jag säljer dem inte som innekatter.. Hör gärna av er på min mobil för jag kollar inte mailen så ofta.
Söker ett nytt hem till min honkatt eftersom jag har alldeles för lite tid över för henne. Hon är två år och har hittills bott inne men mår säkert bättre om hon kan få vara ute också. Hon är väldigt sällskaplig, både ser ut och beter sig som en kattunge och tycker inte om att vara själv. Skänker även bort alla tillbehör och leksaker, bla en stor klätterställning och mindre klösleksaker. För frågor eller fler bilder är det bara att ringa eller mejla. /Josefin.
Hej! V.39 är det dags för dessa sötnosar att flytta hemifrån. Avmaskade då. De är vana vid massor liv och rörelse! Lekande barn och hundar som busat och gosat dom till sömns. De går redan på lådan och äter lite torrfoder. Svårt att ta bilder på dessa yrväder men vid önskemål om fler så ring!FADER OKÄND Bild 1: Lizzy Tjej korthårig Bild 2: Zelda Tjej långhårig Bild 3: Zickan Kille halvlångt hår Det går bra att byta namn om man vill!
Hej. Nu har mina småttingar blivit stora och det är dags att sälja dem. Avmaskade, rumsrena och innekatter än så länge. Jätte gosiga och charmiga. Båda är långhåriga, en hona och en hane. Den som har mönster i ansiktet är hanen, den andra har lite brunt/orange vi nacken och längst ut på svansen :) 300 kr st 500 kr vid köp av båda. Leverans klara på lördag den 17 december
Vi har en jättefin tjej på 2 år här hemma som vi gärna vill ta en kull på! Molly är en pigg och frisk blandras på norsk skogkatt. Den första bilden är ganska nytagen, medan den andra är på henne som kattunge. Vi söker nu efter en lämplig hane, helst långhårig, som vill bli hennes kavaljer om tycke uppstår! Självklart är vi villiga att betala en ersättning för detta. Maila för mer info! //Lena & Micke