Quantcast
Till salu inom: ”

långtidshyra lägenhet på mallorca säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

BOTTENVÅNINGS LÄGENHET VID SANTA PONSA MARINAN En 3 sovrum, 2 badrum lägenhet i Santa Ponsa hamn med utsikt över hamnen och direkt tillgång till hamnen. Lägenheten har en boyta av 120 m2, inklusive en 10 m2 terrass, ligger i en liten bostadsområde av 18 lägenheter, med gångavstånd till caféer, restauranger, butiker och en sandstrand. (REF.-Nr 183108) För mer information kontakta oss på MallorcaFastigheter. ------------ MallorcaFastigheter (www.mallorcafastigheter.com), din svenska mäklare ön, är den största fastighetsmäklaren på Mallorca med speciell inriktning svenskar som söker boende på Mallorca. Genom oss kan du köpa och hyra bostäder runt om hela Mallorca. Vi förvaltar också våra kunders fastigheter och förmedlar kommersiella lokaler. Hittar du inte det du söker kontakta oss med dina önskemål så hittar vi det åt dig.
Fantastisk designad 2 rums lägenhet med stor terrass på Mallorca uthyres. Lägenheten ligger i Cala Dor på Mallorcas sydöstra kust c.a 60 km från flygplatsen. Gemensam stor lyxig pool och bar i den inhägnade trädgården. Nära till allt,bad, shopping, naturreservat, restauranger, tennis, golf mm. Passar perfekt för två, max 3 personer. Lägenheten har luftkonditionering och är fullt utrustad. Cala d´Or hamnar i de flesta avseenden överst prispallen i tävlingen om Mallorcas bästa semesterort. De 7 natursköna badvikarna är grunden till Cala d´Ors goda rykte som idyllisk badort. Här är vattnet kristallklart och de små vackra sandstränderna ligger skyddade av klippor längst in i vikarna.
Familj önskar långtidshyra / (Alternativt köpa) lägenhet / hus på Mallorca, i lugn mindre ort med god standard. Mycket ordningsam familj (4 pers), kommer att befinna oss på Mallorca under 8-9 månader med start i augusti i år. Så vi letar ett boende för denna period, så har ni något därnere, tveka inte att höra av er. Allt av intresse! Tack förhand. 070-4372170
Önskar ni övervintra på Mallorca så har vi just nu specialpris ett av våra lägenhetshotell för långtidshyra på Mallorca. Gör som så många andra stanna en längre tid och njut av det som våren även under vintern. För perioden 1 dec till 28 feb erbjuder vi Lis Aparthotel för cirka 4500 kronor per månad (det ingår städning!). Själva lägenheten är en studio (liten lägenhet med kokskåp) men vi har även större lägenheter med upp till två sovrum om ni är en större familj. Lis Aparthotel är ett familjeägt hotell som ligger centralt i Cala Mayor och det är bara 300 m från stranden. Vi har fler bilder, karta och komplett information vår hemsida. För andra perioder gör sökningen vår hemsida. Har ni frågor vänligen ring eller maila.
Regn och rusk i Sverige eller sol och njutning Mallorca? Vi har lägenheten för dig på Mallorcas östkust: Marina Park: 74kvm med 2 sovrum för 4 personer med glasveranda direkt invid stranden och grönt naturskyddsområde för rekreation. I Cala Millor finns året runt öppna affärer, restauranger och cafeér och en härlig kilometerlång sandstrand! Ju längre du hyr ger mer rabatt per månad! Bilder och information hittar du www.casamillor.com Där hittar du även en bokningskalender!