Till salu inom

"mallorca illetas hyra lägenhet säljes"

Kävlinge
Idag

Cerwin Vega vs 15

3 500 kr
Blocket.se
Idag

Fin stol till salu

750 kr
Blocket.se
Idag

Boende sökes

Blocket.se
Strängnäs
Idag

Coole beagle Apollo

17 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Energibomben Astra

15 000 kr
Blocket.se
Idag

Electrolux tvättmaskin i nä...

1 300 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Lägenhet i Marbella

12 240 000 kr
Blocket.se
Butik Spanien
9 dagar

First-Line takvåning till s...

7 500 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Mallorca: Fantastisk lägenhet i Illetes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
FANTASTISK RENOVERAD LÄGENHET TILL ETT MYCKET BRA PRIS Lägenhet med utsikt över poolen och mycket nära till havet med en boyta på 75 m2, 2 terrasser, 2 sovrum, 2 badrum (1 i suite), vardagsrum med matplats, kök, varm och kall luftkonditionering. Gemensam pool & trädgård. (REF.-Nr MF218) För mer information kontakta oss på MallorcaFastigheter. ------------ MallorcaFastigheter (www.mallorcafastigheter.com), din svenska mäklare på ön, är den största fastighetsmäklaren på Mallorca med speciell inriktning på svenskar som söker boende på Mallorca. Genom oss kan du köpa och hyra bostäder runt om på hela Mallorca. Vi förvaltar också våra kunders fastigheter och förmedlar kommersiella lokaler. Hittar du inte det du söker kontakta oss med dina önskemål så hittar vi det åt dig.
2 400 000 kr
Blocket.se

Mallorca:Studio med havsutsik i Illetas

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Renoverad studio i Illetas med balkong med havsutsikt. Det finns en gemensam pool i bostadsområdet. Lägenheten är i fint skick och har en bra planlösning med parkettgolv. Möbler ingår i lägenheten samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen 10 minuters gångväg till Illetas underbara stränder. Därifrån går även bussarna in till Palma varje kvart. Till Palma tar det 10-15 minuter med buss eller bil. För mer information kontakta oss på MallorcaFastigheter. ------------ MallorcaFastigheter (www.mallorcafastigheter.com), din svenska mäklare på ön, är den ledande fastighetsmäklaren på Mallorca med speciell inriktning på svenskar som söker boende på Mallorca. Genom oss kan du köpa och hyra bostäder runt om på hela Mallorca. Vi förvaltar också våra kunders fastigheter. Hittar du inte det du söker kontakta oss med dina önskemål så hittar vi det åt dig.
1 250 000 kr
Blocket.se

Illetes, Mallorca

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Pris: 290 000 Euro. Charmig lägenhet 3:a i vackra Illetes med en boarea om ca. 72 m2 och en liten frukost-balkong. Lägenheten har nyligen renoverats och erbjuder nya ljusa trägolv, inbyggda garderober, luftkonditionering med varmt och kallt, elektriska jalusier och fönster med dubbelglas. Bör definitivt ses!
0 kr
Blocket.se

Mallorca:Design takvåning med havsutsikt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Design takvåning med bästa havsutsikt i Illetas (REF.-Nr MF126) Den här moderna takvåningen är placerat i det mysiga området Illietas. Med sjöutsikt från den stora terrassen och vardagsrummet gör den absolut slående. Lägenheten är nyligen renoverad av bästa kvalite. Denna 66 kvm lägenheten är mycket väl planerad med ett rymligt sovrum med badrum. Man kan även bygga till ett extra sovrum. Inom 2 minuters promenad från lägenheten hittar man tre olika stränder. Bendinat Golf Club kan nås till fots på 5 minuter. En direkt buss avgår till Palma centrum var 15 minut. Om du vill ha havsutsikt, med rymlig och solig terrass och närhet till stränder, så är denna takvåning rätt val för dig! ör mer information kontakta oss på Mallorca Fastigheter. ------------ Mallorca Fastigheter (www.mallorcafastigheter.com), din svenska mäklare på ön, är den ledande fastighetsmäklaren på Mallorca med speciell inriktning på svenskar som söker boende på Mallorca. Genom oss kan du köpa och hyra bostäder runt om på hela Mallorca. Vi förvaltar också våra kunders fastigheter. Hittar du inte det du söker kontakta oss med dina önskemål så hittar vi det åt dig.
2 925 000 kr
Blocket.se
Bostad  ·  Stockholm

lägenhet till salu illetas mallorca

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
This fabulous apartment has been totally renovated and refurbished to a very high standard. It enjoys a privileged location in Illetas, a sought after area close to Palma. With the beautiful beach of Illetas just 3-4 minutes walk away, this is a
239 000 kr
Annonsera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj