Quantcast
Till salu inom: ”

landseer omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, en härlig landseer tik behöver nytt hem. Hon behöver ett nytt hem då hon inte vill bo tillsammans med vår andra hund längre. Hon vill vara ensamhund och målet i hennes liv är att ligga lös på en gård och mysa. Andra hundar kan hon gärna träffa någon gång men helst vill hon ha all uppmärksamhet själv. Då detta är en stor hund så behöver hon utrymme, hundvana ägare och massor av kärlek. Hon vill inte bo i stan under några omständigheter. Hon är 4 år reg, röntgad A och bra stam, kan vara hemma själv. Om du/ni känner att ni har ett hem för denna härliga varelse, ring och berätta om er själva. Skriv en rad eller mer om ni är intresserade och lämna ert telefonnummer så ringer vi upp.
Regntäcke Märke - Hurtta Lifeguard Storlek - 35 Färg - Orange Pris - 300kr Använt en gång pga fel storlek då min hund tyvärr var lite för stor. Borste Märke - Fool3E Storlek - Stor Färg - Grön Pris - 350kr En jätte bra borste som tar bort allt onödigt hår på din hund. Använde den till vår Landseer men pga omplacering har vi ingen användning utav den längre. Hund/katt väska/bur från Teafco Storlek - Medium Längd - 50cm Bredd - 26cm Höjd - 30cm. Färg - Rosa/grå Pris - 750kr (ord pris 1500) Finns en axelrem så man kan ha väskan äver axeln om man vill de. Passar både hund och katt. "Utsidan är modulerad (hård) så ditt husdjur är skyddat från yttre stötar, insidan är mjuk och bekväm. Vattenskyddad och lätt att rengöra. Dubbelsidigt nät av högkvalité. Ultralätt så du inte belastas med onödig vikt" Säljer den endast pga att min hund inte ville ligga i den, så den är bara testad en snabbis. Står kvar i sin kartong så den är skyddad. Är du intresserad utav något så skicka ett mail :) Finns att hämta i Jönköping, kan även levereras till centrala göteborg. Köparen står annars för frakten.
Landseer tik 19 månader för omplacering. Registrerad i SKK Reg nr: SE22318/2010 Trevlig mentalitet är van och uppvuxen med barn och andra hundar. Utställd med CERT på utställning, godkänt Sim & Räddningsprov, Tränad för start i lydnadsklass 1. Säljes till kärleksfullt hem som vill ha en tillgiven kamrat som blir lycklig bara av att se dig. OBS! Ej för avel.
Landgold Famous Impala S11473/2009 Född 2008-12-08 HD A ED 0 har utställnings certifikat och CACIB. Stamtavla , pass och alla vaccinationer är gjorda samt vid intresse av köp en färsk veterinär besiktning. Önskar en husse och matte som kan hund och vill njuta av sällskapet som Impala gärna delar med sig! Hon mår bäst av att vara ensam hund. Impala är en Landseer och skall inte gå i avel pga av kontakt svårigheter. Impala var som sagt tänkt som avels hund men eftersom detta inte nu är aktuellt, vill jag att den person som köper henne accepterar mitt beslut och vill enbart ha en hund för hennes sällskaps skull! Impala har varit en fodervärds hund och kom tillbaka till min kennel för 2 år sedan och sedan dess har jag habiliterat henne och nu är hon mogen att få en egen familj att leva med. Snäll och mycket duktig flicka som är godheten själv. Hon älskar att gå långa promenader, åka bil, simma, lydig i inkallning och vardags lydnad. Kan vara ensam hemma och ingen problem hund förut om att hon är avvaktande mot främlingar. Är ni intresserade kontakta mig via mail eller ring för mer info. Hon finns på Landgold kennel i Skåne