Quantcast
Till salu inom: ”

lekstuga skåne säljes

Tidigare annonser till salu

lekstugan är i bra skick och säljes som den står. stugan är ställd på reglar som i sin tur står på plattor och allting följer med. Nyligen pappat om taket och målat vindskivorna. antingen monteras den ner utav er som köper eller så lyfter vi den upp på släp. krävs 6 män o lyfta och det löser vi när det är dags. total vikt på allt ungefär 400Kg Ring och boka tid så är det bara att komma och titta.
Modern Villa belägen ca 600 meter från äspet stranden i Åhus och nära hamnen. uthyres vecka 30 (25-31 juli) 5 bäddar ( placerade i 4 olika rum) Fler bäddar kan ordnas vid behov. Uthyres helst till en familj med barn. Modernt kök och 2 badrum Trädgård med gräsmatta, lekstuga, uteplats med möbler och grill. Hyra 7800 kr. Slutstädning kan ordnas för 300 kr. Villan kan hyras för kortare tid än en vecka. Bilder kan mailas
Säljer våran lekstuga med två rum och altan med trappan, då barnen har blivit för stora för den. Lekstugan är byggd med plywoodskiva som är målad i blå färg, men altan och trappan måste bytas,samt rutschbana behöver en översyn. Säljs i befintlig skick för 1800 kr, och vi kan hjälpa med lyft upp på ett släp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer vår lekstuga som behöver lite ny färg på utsidan. På insidan har den jättefint målade väggar i ljusrosa och tak i vitt. Golvet är 25mm massivt furu som barnen aldrig har gått på med skor. Golvstommen har blivit utbytt för tre år sedan. Väggarna är gjorda av formplyfa och taket är belagt med riktiga takplattor. Lekstugan är TUNG, ha detta i åtanke när ni tänker på transport. Den står lätt tillgängligt nära tomtgränsen och gatan utanför. Pris kan diskuteras vid snabb affär Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi provar igen (pga oseriös köpare) Fin lekstuga säljes nu när barnen blivit för stora. Ramen den är byggd på är ca 180 x 250 sen sticker detaljer som tak ut. Höjd ca 200. Ev måla eller byta vindskenor och överliggarna på verandan. Annars fint skick. Köparen ombesörjer transport. Finns i Glumslöv. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.