Quantcast
Till salu inom

"louis vuitton säljes"

Värmdö
Igår

Louis Vuitton Keepall 55

9 500 kr
Blocket.se
Täby
2 dagar

Louis Vuitton Reversible skärp

3 650 kr
Blocket.se
Igår

Louis Vuitton väska

3 800 kr
Blocket.se
Västervik
Igår

Märkesväskor plånbok Gucci...

5 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Louis Vuitton V Tote MM

10 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Louis Vuitton

14 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Louis Vuitton

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Gucci, Louis Vuitton, Chanel

5 000 kr
Blocket.se
Falkenberg
2 dagar

Louis Vuitton Neverfull Dam...

9 500 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Gucci, Louis Vuitton, Chanel

9 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Louis Vuitton Alma BB

8 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Louis Vuitton Popincourt

4 700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 22

Tidigare annonser till salu

Telefoner  ·  Västerås

Louis Vuitton IPhone case

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Nu säljer jag mitt Louis Vuitton original case till Iphone 3g. Eftersom jag inte har haft den mobilen på ett tag har det blivit så att skyddet inte har blivit använt, och nu säljer jag iväg den till ett kanon pris. Skyddet går att använda till iphone 4 också, men telefonen kommer då att sticka upp ca 1cm. Original pris på skyddet i LV butik är 2000 kr. Jag säljer mitt för 300 kr. Och den är fortfarande i fint skick. Köparen står även för frakten på 40 kr. Tack på förhand!
300 kr
Blocket.se
Fyrhjuling  ·  Hallands län

Fräck 4-hjuling Louis Vuitton Edition billigt -08

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Fräck 4-hjuling Louis Vuitton Edition billigt Diva 260 cc med endast 26 mil i fint skick. Importerad av mig helt ny från USA och i min ägo sedan dess. Automatväxlad med back. Gaturegistrerad. Går bra och ser bra ut. Säljes billigt för 19.000Kr!!! OBS !! De gröna sidokåporna är numera lackade och är champagne-färgade. Kan levereras över hela Sverige mot självkostnadspris. Maila ej (Lånad mail) Ring vid intresse för snabb affär.
19 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Lund

Äkta Louis Vuitton resväska

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
På grund av flytt och rensning säljer jag nu min Louis Vuitton resväska, självklart i Original. Endast sparsamt använd en gång. Bra med utrymme och hjul. Antingen så bär man den i handtaget eller om man har mer packning så drar man upp plasthandtagen (som inte syns annars) för att rulla den på hjul. Har tom den bruna papperspåsen kvar från när vi köpte den som kan skickas med om så önskas. Nypris ca 15 000. Fler bilder kan skickas om så önskas.
5 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Louis Vuitton Evening Clutch

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu min Louis Vuitton Evening Clutch, då jag inte använder den längre. Synd att en sådan fin väska bara ska hänga och samla damm i garderoben. Den är i väldigt fint skick, med Monogam Canvas. Väskan är självklart original, inköpt på Louis Vuitton på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det var dock många år sedan jag köpte väskan och därför saknas kvitto. Men jag intygar att den är 100% original. Maila om ni vill ha fler bilder. Nypris i butik är ca 2500 sek. Frakt tillkommer. Förslagsvis används Blockets betalningslösning så både köpare och säljare är trygga.
1 750 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Louis Vuitton Speedy 35 äkta

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Säljer en louis vuitton speedy 35 väska. den är vintage och har några år på nacken men är i bra skick. har blivit fint mörkbrunt i lädret. jag garanterar att väskan är äkta så alla frågor om det undanbedes. vill att köparen hämtar den alternativt att jag skickar den via posten då jag är höggravid och inte så flexibel. använder gärna paypal eller internetgirot som en trygghet för köparen.
2 800 kr
Blocket.se