Quantcast
Till salu inom: ”

möbler bortskänkes helsingborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta fula bord ska äntligen bort! Varje dag är ett trauma , vet inte vad jag tänkte på när jag köpte det här fula soffbordet ! Men nu ska den ut, äntligen har jag orkat lägga in en annons på blocket!! Bortskänkes, kom bara och hämta bordet och ta det långt bort från mig så att jag inte behöver se det igen eller börja sno gammelmormors ångestdämpande medicin.
Köpte nyss en ny soffa, och den kan inte packas upp förrän den gamla är veck! så därför skänker vi bort den! allt du behöver göra är att komma och hämta den! Det är en gammal dansk designersoffa som har gjort en del sittningar i åren. Inget fel på den. får plats 3 personer, 4 om man klämmer sig, sen 1 person om man ska götta sig liggande framför teven. Ring helst, först till kvarn!
Säljer lite möbler för att göra plats för en bredare säng. Säng., IKEA svaneholm, 120x200 cm, inköpt för ca 1.5 år sen, med en av deras bättre bäddmadrasser. Ekben och sängskydd ingår. Pris: 1000 kr 2 billy bokhyllor, 80x28x106 cm varav en med dörrar. Ekfanér. Pris: 400 kr Har även en Billy vägghylla i ek, med ett litet hål i för sladdar. Bortskänkes.
En soffgrupp, en bokhylla som liknar Billy och ett soffbord BORTSKÄNKES mot att man kommer och hämtar dem, då de inte kan köras till någon! Bild 1, en soffgrupp, finns en 3 sitsig soffa, en 2 sitsig soffa samt en fåtölj. Måtten är: Den 3 sitsiga soffan är cirka 2 meter lång och den 2 sitsiga är cirka 1, 40 cm lång. Bild 2, en bokhylla, liknande en billy bokhylla samt ett soffbord. Måtten på bokhyllan är: Höjd: 1,83 cm Bredd: 84 cm Fler bilder kan mejlas, vid intresse av någonting så mejla!!
Ikea MALM byrå. Använd, men i nyskick. Inte en skråma. Säljs pga platsbrist, (köpte en likadan i annan färg). Längd 160 cm, höjd 78 cm, djup 48 cm. Hämtas i Helsingborg (Högaborg), vardagar efter 18, dagtid på helgen. Nypris 1295. Behöver även bli av med en soffa modell Klippan. Mörkgrön klädsel. Soffan ingår (om så önskas) vid köp av byrån, annars bortskänkes mot annonskostnad.