Quantcast
Till salu inom: ”

möbler bortskänkes eskilstuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej har ett saltvatten akvarium som jag vill sälja. Det är akvarium med möbel och sumt, det är genomborrat till sumpen i överrinningsbox. Akvariet är tömt och saknar teknik. Stenen som går runt avrinningsboxen finns kvar. Hämtas i centrala eskilstuna. Finns en krabba som råkade bli kvar, denna bortskänkes och hämtas gärna så snabbt som möjligt då den nu ligger i en burk bara.
Garderober bortskänkes mot avhämtning på plats. Villkoret är att du tar alla garderoberna. Standardgarderober 2m höga och antar att det är 600x600 i bredd och djup. Totalt 5 stycken + 1 inte lika hög, som syns till höger på andra bilden. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av samtliga. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Soffa bortskänkes mot avhämtning! Sliten men bekväm. Detaljbilder på skador på klädseln kan mailas. Ca-mått: Bredd 165, djup 80, höjd 80. Det finns katter i hushållet, så inget för allergiker. Hämtas kvällstid, så snart som möjligt. Den är rätt lätt att bära, men vi bor 5 trappor upp och jag är osäker på om den går in i hissen. OBS: vi kan tyvärr inte hjälpa till att bära, ni behöver vara 2 som hämtar.
Hej! En helt fräsh säng 100 cm bred (eller 120.. ska mäta när jag kommer hem). Ganska övertygad om att det är en Sultan. Bäddmadrass medföjer också. Har själv köpt den second hand för ett år sedan Bortskänkes pga flytt. Givetvis hämtar du den hemma hos mig på slottsgatan 3. Obs Jag har också ett skrivbord som du kan få om du vill. Skicka gärna SMS för jag är på jobbet. 0739984393
Sultan säng från IKEA. Har några år på nacken men är högst funktionell. Är av den hårdare modellen. Grå, 120x200 cm med bäddmadrass. Pris: 500 kr Blommig 2-sits vintage soffa med armstöd och ben i trä. En del skador från kattklor på tyget, men sits och ryggstöd är i fint skick. Bortskänkes mot avhämtning! Vilgot skrivbordsstol från IKEA i svart tyg. Fint skick, knappt ett år gammal och mycket sparsamt använd. Pris: 250 kr. Prylarna ska helst bort så fort som möjligt då vi håller på och flyttar.