Quantcast
Till salu inom: ”

höns till salu västerbotten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Västerbotten

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Blivande förskolepedagog som påbörjar min 4 termin i höst. Arbetar extra som vikarie inom förskolor men inget fast arbete. Varav jag erbjuder mina tjänster som djur och barnvakt. Har goda erfarenheter av barn från 3 månaders ålder och uppåt genom studier, arbeta och privat. Har goda erfarenheter av djur då min familj haft en del hundar, katter, kaniner, höns och fiskar. Själv har jag två tama råttor. Arbetat som Au pair i England, där skötte jag bland annat familjens två labrador tikar (4&7år) i 9 månader. Samt varit mycket hundvakt tidigare. Vid efterfrågan kan polisintyg, CV och mer information tillhandahållas.
Jack Moon Yi So-Yeon kallad Jackei är en 14 månaders Jack Russel tik som behöver ett nytt hem pga studier. Hon är en trevlig och aktiv hund som är lätt att lära. Gillar när man hittar på nya saker eller att bara sitta och gosa. Passar bra som familje hund men även om du är ensam, då hon älskar människor i alla åldrar. Har bott deltid i lägenhet, där hon har varit ensam hund och deltid i hus på landet, där hon haft mellan 1-3 andra hund kompisar. Van vid katter och hästar har träffat både kor och höns. Hon är vaccinerad och chipmärkt. Har stamtavla men då hon också har underbett passar hon inte till avel och utställning.
4 st, Nio månader gamla silkeshöns säljes. Framruvade av min äldre höns. De har varit duktiga på att lägga ägg men nu har de lust att ruva fram kycklingar. 2 av dem ligger ständig på de ägg de andra lägger och det smittar av sig. Eftersom jag haft flera kycklingkullar och inte behöver fler höns så säljer jag dessa. Vill man ha egna kycklingar så är dessa höns duktiga mammor. En brun (på bild), en vit och två grå. 100 kr/st
Vår Vackra långhåriga honkatt "Mascara" söker ett nytt kärleksfullt hem, helst på landet. Hon bor på en lantgård där hon har fri tillgångtill utevistelse. Hon är go, snäll och mkt långhårig, allra helst när hon har vinterpäls. Hon är 4 år, har inte haft ngn kull med kattungar, är ej kastrerad eller äter p-piller. Hon är van vid andra katter, hundar, höns, får, kaniner, hästar. Hoppas att det är ngn gammal eller ung eller barnfamilj osv. som vill ta hand om henne. Ring, sms:a, maila gärna för mer info.
En stor och fin bondgård i jättefint skick! Fyra olika sånger och fyra olika djurläten om man trycker på de olika djuren i båsen. Äggkläckningsljud när dörrarna till hönsen öppnas tex. Vill man bara ha djurlätena kan man reglera detta på en knapp. Bondgården går att fälla ut och ihop. 40 olika delar, bl.a. Två traktorer med släp, varav den ena traktorn brummar. Människor,djur, träd, damm, hage, mat, pump, väderkvarn mm.