Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare åkersberga säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett sto utlånad som sällskap till annan häst. Jätte snäll och lätt att ha att göra med på alla sätt men kan inte ridas just nu pga hälta. En valack under inridning utlånas till kunnig person med mycket erfarenhet av 5gångshästar och som är intresserad av att träna honom för instruktör eller liknande. Valacken kan stå kvar i åkersberga c om så önskas. Halvfodervärd, helfodervärd eller medryttare. Maila vid intresse.
Jag söker en trygg och relativ lätt ryttare som är mjuk i handen och NH kunnig, till en pigg och känslig men mycket samarbetsvillig häst med 4 rena gångarter. Du som är intresserad ska vara minst 20 år och kunna ta ansvar och rida/träna hästen oavsett väder och kunna höra av sig minst dagen innan vid förhinder. Hästen står i åkersberga, faxi, mot Båtstorp ( kolla upp vart det ligger och hur du ska ta dig dit innan du här av dig tack) Maila vid intresse.
Två snälla o goa Islandshästar behöver nya ryttare då dom gamla medryttarna blev tvungna att sluta. Fina ridvägar, även nån upplyst, två ridbanor och en liten fikastuga finns på gården. Maila och berätta om dig själv, ridvana, vad du är intressera av för typ av ridning. Gärna vikt och ålder. Hästarna står i Båtstorp i åkersberga 500/månad för en dag i veckan
Snäll och lugn c-ponny söker ansvarsfull medryttare/ skötare 1-2 dagar i veckan i ett stall 15 min från åkersberga c. Fina ridvägar, varm Sadelkammare och ridhus finns att hyra. Du får gärna vara en vuxen hyffsat lätt person eller en mycket seriös ungdom som inte bara "flänger runt" på hästen. Hjälp med fodring/ mockning nån dag i veckan är önskvärt att du kan ta. Pris diskuteras beroende på hur mycket du kan hjälpa till och hur mycket du vill rida.
Vi har en New Forest valack, 8 år, 147 cm som behöver medryttare 2 dagar/vecka. Han är snäll i all hantering, kan vara lite "tittig" vid uteritter. 2 dagar/vecka, 800 kr/mån. *C-ponnyn är ca 130 cm, 12 år och snäll i all hantering, älskar att bli ompysslad. Vill ha medryttare 2 dagar/vecka eller mer. 2 dagar/vecka 600 kr/mån. Det är bra om du har erfarenhet av privathästar. Stallet ligger en bit utanför Åkersberga, längs 276:an, så det är ett plus med körkort, 2 km till bussen. Skriv och berätta lite om dej själv och dina erfarenheter med hästar så hör vi av oss.