Quantcast
Till salu inom: ”

mittelspitz valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ett antal valpar till salu i varierande färger o kön (4 tikar och 3 hanar) vi är uppväxta i hemmiljö vana vid andra hundar o barn vi är leveransklara i slutet av v 20 då vi är 8 v! Vid lev är vi vacc, id, vet bes och reg i SKK! Tysk spets passar gammal som ung och kan nöja sig med vanliga promenader så väl som agility, spår lydnad mm! Föräldrarna finns för de som vill träffa de! För mer info ring!!! Tingas mot handpenning! Endast seriösa svar!
5 Stycken underbara valpar, 3 hanar och 2 tikar. Födda 4/6-11 och leveransklara tidigast 30/7 När de flyttar är de: •Minst 8 veckor gamla •Registrerade i Svenska Kennel Klubben •ID-märkta med chip •Veterinärbesiktigade •Vaccinerade •Avmaskade •Vana vid barn •Fulla av bus Kan tingas mot handpenning på 2000 kr Det är mamman på bild nr 3 och hon är har ej varit utställd. Pappan är på bild nr 4 och är en SE och NO Champion. Ring eller maila för mer info och bilder.
Var med från början ! Vi har en kull mittelspitz valpar 3 hanar o 1 tik som söker egna hem. De är ögonlysta, vaccinerade, chipsmärkta och besiktigade och givetvis Reg i Skk . Båda föräldrarna är ögonlysta och knäledstestade fria och så även valparnas tidigare halvsyskon. De är nu 8 veckor och kan flytta hemifrån direkt. . Du får givetvis livslång support från oss. Låter det intressant ? Vill du veta mer så hör av dig till oss på Tel 0435-770405 Du kan se mer av valparna på vår hemsida www.dantos.se/Dagsljus
Mittel valpar både tikar o hanar finns att tinga mot handpenning. Valparna är uppväxta i hemmiljö vana vid små barn och andra hundar. De är födda 12 & 13 mars och är lev klara vecka 20 då de uppnått 8 veckors ålder! Vid leverans är de regg i SKK, id märkta, vet bes, vacc allt enl SKK:s regler! Föräldradjuren finns att se o träffa! För mer info ring! OBS! Endast seriösa svar!
Mittelspitz valpar; 2 svart hanar, 1 sopel hane och 1 sopel tik till salu. Tik säljes billigare, har vit färg i bröst. Valparna är leveransklara på tisdag 17/4/2012, när dom fyller 8 veckor. Valparna är registrerade (till finska kennel klubben), avmaskade, veterinär besiktat och chippat. "Valp-box" kommer med. Både mamma och pappa har patella och ögön UA. Mamma har 2x CERT från utställningar. RINGA så vi kan berätta mer! Vi kan prata svenska och finska Puhumme sekä suomea että ruotsia