Quantcast
Till salu inom: ”

moped yamati säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Moped

Mullsjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är de dags att sälja min moped pga att jag snart skaffar körkort. Den är fabriks trimmad men har orginal delarna kvar, ni får med alltihop vid köpet! Luckan till handsfacket har trillat bort Har inget batteri i den, för det har gått sönder under vintern, men funkar att kicka igång den med lite startgas, sen går den fint! Har även ett kättinglås till den som ingår! Ring till min mobil för mer info helst, kollar knappt mailen. Nås vilken tid som helst för den är alltid på, förutom på natten såklart!
Dags att sälja mopeden då jag har fått körkort och inte längre har behovet att ha en moped. Mopeden är av modellen: Yamati Via-50 Sk50qt-27 Den köptes 2007-06-18 Sedan dess har jag servat den tre gånger på det stället jag köpte den på, PVLV. Köptes fabriks ny. Nytt batteri, bytt i våras. Bra däck. Larm. Den har gått va 300 mil. P.g.a en och annan vurpa är det sprickor i plasten, inga större skavanker som syns.
Hej jag har en EU-moped, en Yamati XJ 50. En riktig koll moped som ser ut som en motorcykel. Den funkar klockrent, då jag knappt har använt den, har ståt i uthuset sen den nästan var ny. Har varit inlämnad på service på 50 mil, 100 mil och 150 mil. väldigt bensinsnål, märker knappt att den drar något, enligt papprena drar den 0.1 L milen. Har gått ca 160 mil. endast 1 ägare. I trafik första gången i Sverige: 2008-07-08 Måste bort då jag inte använder den, kör bil istället. ev byte mot bensinsnål bil, cab, båt eller något annat.