Quantcast
Till salu inom: ”

mysingen båt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Blandat

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en mysing 4 till salu. *Den har en 50hk mercury på som är från 80 talet med 20l tryck tank. *Vitt kapell men ej monterat *2st länspumpar med nivå vakt. *Bytte däcket 2009 * båt vagn som man kan koplla till bilen men den är inte reggad så det är 20km som gäller. * Vissa renoverings behov finns te.x slipa och lacka. det är mycket som inte sitter på te.x lantärnor och luckor men det finns och vissa saker är fixade och vissa inte. den är ej vår rustad och finns en del att göra men om man vill så är det bara kasta i och köra. Bilder från sommar 2010 Den står i ramdals hamnen så det är bara ringa om du vill komma och titta
Mysing 1:a säljes som bra renoveringsobjekt. Bra furuskrov med mahognyöverbyggnad. Längden är 5,25 m. Mycket bra objekt som behöver sista finishen. Komplett med beslag och kapell. Kan säljas med 80-trailer samt West Bend 50 hk utbordare. Motorn är komplett med propp och reglage men ej startad. Mycket trevlig båt som ganska enkelt blir klar till nästa sommar. Min tid finns inte. Pris inklusive trailer och motor. Skickar gärna fler bilder. Ring för mer info.
Mycket fint skick Dekorerat förlagsband utan skyddsomslag , Stockholm 1992, Testa din båt! Gör det med hjälp av den här boken. Den ger svar på hur man kan lösa vissa detaljproblem så att dm båt blir säkrare. Ur innehållet: Skrov - Skrovgenomföringar - Däck - Styranordningar - Toalett - Checklista: Testa din båt KÅSERIER - Välkommen ombord — men hur? - Haveri på Mysingen - 'Trashman' katastrofen - Pirater —finns dom! 17x25cm, ca 125s
En Sea camper som behöver lite fix... Det mesta i inredningsväg finns och kapell och dynor i bra skick. Mahogny båt byggd på ekspant sök på nätet om mer inf behövs.5,55*1'95 m. Det stora problemet är att brädan under rutramen har gått sönder jag inser att min tid inte räcker till men det är absolut inget omöjligt objekt. Ingen motor medföljer (utombordare på denna modell) men komplett styrning med reglage medföljer. Båten står på 30 kärra som medföljer. Fler bilder finns vid seriöst intresse.
Vinterprojekt. Mysingen 4 nr155631. Byggd i Borgå, Finland. Konstruktör Ture Lindström Mahognyskrov med oregonpine däck, motor Suzuki DT100-91. Hydralstyrning monterad -07. Ekolod Eagle, FishEasy . Dynor, kapell, fendrar och Tyresöbockar för uppställning följer med. Nu är det dock dags att renskrapa och dra om en del el. Tyvärr kommer jag, som det ser ut nu, inte att hinna med detta och är därför beredd att sälja denna skönhet till ett billigt pris till någon som vill ta väl hand om henne.