Quantcast
Till salu inom: ”

nyfödda kattungar säljes

Kattungar

Halmstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi letar efter en gosig social(viktigt) kattunge som vill komma och bli en medlem i vår lilla familj. Katten kommer att vara både ute och inne ,samt bli väl omhändertagen med mkt kärlek! Mina barn är 8 samt 12 år . Vi vill gärna ha en liten d.v.s 12v, gammal kattunge ,vi väntar gärna om ni har kattungar på gång eller nyfödda. Vi betalar gärna en mindre summa om långhårig, men är inte ute efter någon renrasig katt,(gärna blandning dock) Mejla (gärna med bild :)) om du har någon katt som söker hem och detta låter passande. Helst i närheten av Krstd. Hälsningar Kattvännerna
Hej, vi har en katt hona som behöver nytt hem. Hon är ca 1-1/2 år gammal. Hon är ny kastrerad. Har även nydligen fött en kull med kattungar. Alla är sålda. Andledningen till att vi inte kan ha kvar katten är för att vi har ett nyfött barn hemma och vi bor trångt. Hoppas att det finns nån som kan ta hand om henne. Det gäller katt honan till vänster om bilden. För mer info, ring eller maila. 0766456781 Mvh Anneli
Nu behöver vi omgående göra oss av med våra katter pga allergi. Den vuxna katten är ett och ett halvt år och ungarna är 14 veckor i skrivande stund. Ungarna är två hanar och en hona. Underbara små busfrön med mycket gos och kel. Alla katterna är både hund och barn vana. Bild på mamman med ungarna nyfödda. En hane och honan har ungefär samma teckning som mamman. Den andra hanen är gråare och har mer vitt. Ring mellan 0800-2200 eller sms/mejla.
Bedårande,lugna trygga kattungar säljes. Uppvuxna inomhus med hundar och barn. Mamma helsvart,nätt i modellen. Fader lite mer oviss men troligen grannens stiliga svart/vita hane. Leveransklara till jul då de är 12 veckor. Kan avhämtas hela veckan och även då på julafton. En grårandig hona. Fyra svart/vita,svarta och gråspräckliga hanar. Avmaskade och rumsrena. Bilden tagen då de var nyfödda.
Jag ska nu snart flytta in i en lägenhet och då skulle jag gärna vilja ha mig en innerkatt. Har i hela mitt liv velat ha en katt men mina föräldrar har inte tillåtit det så länge jag har bott hemma, men nu känner jag att det är dags! Är en väldig djurvän som vill ha en kamrat i lägenheten! Söker alltså nyfödd kattunge, ras spelar ingen roll.