Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering fodervärd pudel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Har fastnat totalt for rasen Sphynx katt och skulle hemskt gärna vilja utöka vår flock med en sådan. Vi har en snäll, äldre kastrerad hankatt sedan tidigare. Vi har även två kattvana hundar av raserna pudel och whippet. Annonsen läggs ut då vi kan tänka oss en omplacering alt bli fodervärd. Arbetar dagtid som Djursjukskötare och sambon arbetar natt sa katten blir sällan ensam och i så fall alltid i sällskap av vår andra katt och ibland även hundarna. Om ni känner att ni vill veta mer maila mig gärna och skriv gärna om kissen ni tror skulle passa oss. Inga problem att ha en till under täcket att mysa med och vår gamla katt skulle nog uppskatta en kompis att både leka och gosa med... MvH Maria
Det är så sorgligt att skriva detta.. men tyvärr pågrund utav allergi så måste jag lägga ut denna annons. Mille som vi kallar honom, fast han heter Milton på papper, är en pudel (blir mellan/dvärg) som är 10 v. Helt underbar liten kille som är så go och härlig! Vad kan du erbjuda för hem till honom? Ring gärna och berätta lite om dig/er. inge fodervärd eller avbetalning, det är det priset som står som gäller, en liten summa för en underbar liten kille! ring helst, 0704176381 (Sophia)
som rubriken lyder så skulle jag gärna villja bli fodärvärd till en hund.. jag vill bli fodärvärd för att jag har ett stort intresse av hundar och djur. är uppväxt i norrland då min mormor är bonde så har haft djur i min närvaro, däreffter jag fått mitt intresse, mitt mål är att bli personlig hund tränare i framtiden därför passar fodärvärd mig perfekt. det jag erbjuder är att hunden får komma till ett trygt hem som består av mig andreas 25 år, sambo sandra och 2 barn, kommer träna hunden både pshykist och fysiskt.. Kan även tänka mig ta över en hund vid akut omplacering. beroende på VARFÖR den behöver omplacering. Skriv gärna frogor om allt ni vill veta om fodervärd eller omplacering.. kan inte få med allt i en text bättre ni ringer eller smsar mig om ni har funderingar.. RING eller smsa bettre än att maila.. 0723368031 MVH andreas!
Kärleksfullt lugnt hem med mycket tid och intresse finns åt liten hund med sund kropp och knopp. Söker en aktiv kompis som kan följa med i skog och mark och är lämpad för agility. Söker främst renrasig vuxen hund. dansk svensk gårdshund,pudel,jack russel, pappillon och liknande raser är av intresse, individ är viktigast. Inga djupt rotade problembeteenden , understimulans olater är okej:) Kan även efter sommaren vara dagmatte/hundvakt åt liten trevlig hund som kan följa med på raska långpromenader likaväl som slappa i soffan:) Bor i centrala Linköping. Sök ord dagmatte* hundvakt* Omplacering* fodervärd*
Vi har upptäckt att med studier och jobb så blir våran hund lidande. Vi kollar därför om det finns intresse för en omplacering. Han är en pigg herre på 6 år som aldrig har varit sjuk. Han går inte ihop med barn, detta har testats och han tycker att dom är lite läskiga. Han behöver också vara ensamhund så att får all uppmärksamhet för sig själv. Katter går dock bra. Han gillar långa promenader lika mycket som han gillar att ligga i soffan eller sängen under en filt och mysa, han är en riktig knähund. Han är lättskött, klarar sig själv hemma länge utan att bli rastlös, han gillar att åka bil. Han älskar rådjur och harar och allt som lever vilt så det går inte att ha honom lös, får han upp ett spår så sticker han direkt. Han älskar hundben och leksaker. Han gillar att leka. Han har haft svårt med mat, väldigt kräsen. Det går dock otroligt bra nu med VoH så det behöver han få fortsätta med. Fri tillgång på torrfoder har han också haft hos oss. Till utseendet så är han vit och fluffig, påminner om en pudel. Inga problem vid hantering av klor eller dusch och liknande. Försäkrad i folksam. Kollar som sagt intresse, men om du redan har hund eller barn så är det inte intressant. Testperiod önskas! Priset är en symbolisk summa. Inget avbet eller fodervärd.