Till salu inom

"omplacering fodervärd pudel säljes"

Grästorp
Igår

Cockerpoo valpar

25 000 kr
Blocket.se
Båstad
Igår

Pomeranian valp

20 000 kr
Blocket.se
Aneby
Igår

2Underbara tik valpar 8 vec...

25 000 kr
Blocket.se
Älmhult
Igår

Fransk bulldog

25 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Blandras valpar Bully

16 000 kr
Blocket.se
Vimmerby
Igår

Liten underbar tik på 2 år

24 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Labradoodle valpar F1, Bruna

40 000 kr
Blocket.se
Igår

Svart katt - Omplacering

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sphynx katt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Har fastnat totalt for rasen Sphynx katt och skulle hemskt gärna vilja utöka vår flock med en sådan. Vi har en snäll, äldre kastrerad hankatt sedan tidigare. Vi har även två kattvana hundar av raserna pudel och whippet. Annonsen läggs ut då vi kan tänka oss en omplacering alt bli fodervärd. Arbetar dagtid som Djursjukskötare och sambon arbetar natt sa katten blir sällan ensam och i så fall alltid i sällskap av vår andra katt och ibland även hundarna. Om ni känner att ni vill veta mer maila mig gärna och skriv gärna om kissen ni tror skulle passa oss. Inga problem att ha en till under täcket att mysa med och vår gamla katt skulle nog uppskatta en kompis att både leka och gosa med... MvH Maria
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Haninge

Omplacering av finaste pudel valpen

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Det är så sorgligt att skriva detta.. men tyvärr pågrund utav allergi så måste jag lägga ut denna annons. Mille som vi kallar honom, fast han heter Milton på papper, är en pudel (blir mellan/dvärg) som är 10 v. Helt underbar liten kille som är så go och härlig! Vad kan du erbjuda för hem till honom? Ring gärna och berätta lite om dig/er. inge fodervärd eller avbetalning, det är det priset som står som gäller, en liten summa för en underbar liten kille! ring helst, 0704176381 (Sophia)
7 000 kr
Blocket.se

Fodervärd / omplacering

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
som rubriken lyder så skulle jag gärna villja bli fodärvärd till en hund.. jag vill bli fodärvärd för att jag har ett stort intresse av hundar och djur. är uppväxt i norrland då min mormor är bonde så har haft djur i min närvaro, däreffter jag fått mitt intresse, mitt mål är att bli personlig hund tränare i framtiden därför passar fodärvärd mig perfekt. det jag erbjuder är att hunden får komma till ett trygt hem som består av mig andreas 25 år, sambo sandra och 2 barn, kommer träna hunden både pshykist och fysiskt.. Kan även tänka mig ta över en hund vid akut omplacering. beroende på VARFÖR den behöver omplacering. Skriv gärna frogor om allt ni vill veta om fodervärd eller omplacering.. kan inte få med allt i en text bättre ni ringer eller smsar mig om ni har funderingar.. RING eller smsa bettre än att maila.. 0723368031 MVH andreas!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj