Quantcast
Till salu inom: ”

papegojor skåne säljes

Felix & Fenix
F
Skåne län
Papegojor

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Säljer härmed vår blå pannade amazon. Hon är unga 19år och är extremt social. Pratar mycket och vill gärna lära mer. Hon följer gärna med på utflykter och tar egna initiativ till att umgås. Hon är en riktig gottegris som äter allt, och dyker gärna upp vid middags bordet. Van vid småbarn, katter och hundar. Föredrar helst män. Säljes till tryggt hem! Pris fågel: 4000kr Fågel med stor bur: 6000kr 0704-523818
Hejsan Jag har en Papegoja som är tre år gammal. det är en blå pannad Papegoja Papegoja är en fantastisk djur som verkligen gillar att umgås och ha nära kärlek till sig. Eftersom den behöver så här mycket tid och det finns inte tid att ge den är jag tvungen att sälja vidare den till en som verkligen kan hålla Papegoja i lika bra sällskap som den hade. Jag säljer Papegoja med ett stort bur som ingår i priset Priset är 3500kr.
Palle är 5 år gammal, är en mycket sällskaplig fågel, vill gärna vara med, han pratar några ord. och tycker om att vara ute mycket, Säljes pga allergi. Ser helst att du som är intresserad ska ha mkt tid för honom. Komplett pris med bur 9000 :- Utan bur 4000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Tyvärr måste vi bli av med vår fina sita Hon blir tre år i juli Hon är van o snäll med barnen. Mycket pigg o rolig o kelig hund. Hon är stark o älskar att leka Helst för dem som är vana vid stora hundar. Pris 3000 Eventuell bytte mot papegoja ,,,,eller nåt annat roligt För mera info, ring Med vänlig hälsning Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Babygunga från Fischer Price i absolut nyskick säljes. Gungans 5 olika hastigheter skapar varierande rörelser och den har 7 lugnande regnskogsmelodier. I den svängbara mobilen i form av ett stort löv hänger en groda och en papegoja i starka färger. Komplett med kartong och instruktionsbok. Inköpt i mars 2013 för 1195:-. Säljes nu för endast 750:-. Om annonsen finns kvar är också gungan kvar. Ring ej efter 20.00. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.