Quantcast
Till salu inom: ”

paul frank cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett par saker som barnen vuxit ur Blå babypulka från stiga inkl midjerem att spänna fast barnet med. Bra begagnat skick 50 kr Alpinhjälm för barn I nyskick. Mycket sparsamt använd. För mindre barn, storlek 52-56 men liten i storleken. Storleken går att justera med vred i nacken. 150 kr Hjälm (Bell Fraction) för cykel, BMX, skateboard. Mattsvart med vit dödskalleapa tecknad av PaulFrank. Perfekt julklapp till den coola skatearen :-) Storlek 51-56. Ny i förpackning. Nypris 399kr 200 kr
En blå och grön 20" barncykel med 3 växlar som köptes 28/4 förra året, kvitto finns. Är bara använd några få gånger då kompisarna i klassen hade större cyklar och sonen ville ha lika stor som dem så cykeln är i mycket fint skick. Nypris 2799 kr, köpte den nedsatt för 2299 kr och säljer den nu vidare för 1700 kr. Har även en jättefin Paul Frank cykelhjälm i strl XS = 48-53 cm, säljer den för 150 kr.
Säljer min diamant till Cykel. Pga av att jag har ingen anvädning av den. Cykeln är av märket Paul Frank. Samma tillverkare som gör underkläder cykeln har en storlek ac 26" tum. Jag har bara cyklat några få gånger. Den kostade 4700 ny. På ROOM. Och cykeln är ju ny fortfarande. Inte en Repa någonstans. Helt ny!!! Hoppas det finns någon som kan ta över denna klenod. Och vårda som jag gjort.
Fin Paul Frank cykel säljes Bra skick
Säljer min fina beachcruiser. Oväxlad, 26tum. I mycket fint skick, använd en sommar. (Har dock blivit punktering på däcken under vintern.)