Quantcast
Till salu inom: ”

polis auktion halmstad säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag flyttar tillbaka till Stockholm från Halmstad efter att ha studerat på högskolan. Jag har nu fått en anställning som IT-Forensiker på Polisen i Stockholm och behöver ett boende tillsvidare inom tullarna, helst på söder. Min årsinkomst är ca 320 000kr/per år, jag har inga betalningsanmärkningar eller dylikt. Har goda boendereferenser från nuvarande hyresvärd. Som person är jag väldigt skötsam och pålitlig. Jag svarar gärna på frågor som du som uthyrare kan tänkas vara intresserad utav. Jag nås på både mail och telefon. Hoppas att intresse finns! /Aleksandra Jankovic
Hej! Jag och min tjej söker en större lägenhet i centrala Halmstad. Den vi bor idag, börjar bli trång sedan vi flyttade ihop. Jag är polis och hon juridikstuderande. Vi röker inte och inga djur har vi heller. Vi söker en tvåa eller trea omeblerad och vi är inte intresserade av lägenhetsbyte, kortidskontrakter eller andrahandslägenheter. Hoppas att vi få chans att titta på lägenheten och hyra den kanske. Tack på förhand!
Iveco Daily Efterlyst Efterlyst Mätarställning: 16000 mil Färg: vit Karosseri: Kombi Info: Diesel, jag be alla snälla människor att hjälpa mig och hitta min pickup Iveco daily titta gärna noggran på bilder med reg nummer TFX616 finns mellan hyltebruk och halmstad och Borås ring mig eller polisen vi efterlyser också vesko och passin som bor i hyltebruk och den andra i borås tack på förhand Av handlare angivet registreringsnummer: TFX616
Hej! Jag och min tjej söker en lägenhet i centrala Halmstad. Jag är polis och hon är juridikstuderande. Vi har inga barn, inga djur och är icke rökare. Vi har en lägenhet i centrala Halmstad men den har blivit lite liten för oss två. Vi är inte intresserade av lägenhetsbyte, kortidskontrakt eller andrahandsuthyrning. Vi är ute efter en två- eller trerummare. Maila oss så kan vi höras och diskutera vidare.
Köpte denna bil till min dotter i vintras. Polisen tog med full rätt hennes körkort i veckan så nu behöver hon den inte på ett tag! Opel Agila. Liten utvändigt men stor utvändigt! Nyservad på Opel med bland annat nya bromsar. Levereras helt nybes ua. AC, CD, CL med mera. Bra sommarhjul och dubbhjul medföljer. Allmänt mkt bra skick! Endast cash pengar, inga byten eller annat krångel! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.