Till salu inom

"polis auktion halmstad säljes"

Halmstad
Idag

Jq The Car i mkt bra skick

11 000 kr
Citiboard
Halmstad
Idag

Hpi VorZa flux i mkt bra skick

2 800 kr
Citiboard
Halmstad
Igår

Stort rustikt massivt träbo...

3 000 kr
Citiboard
Butik Halmstad
Igår

Volvo V60 D4 (190hk) -19

220 499 kr
Kvd.se
Halmstad
Igår

26 Tum 21 växel

700 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Nevada soffa divan ink. Fot...

1 700 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Tvättställ med låda samt sp...

2 700 kr
Blocket.se
Halmstad
6 dagar

Säljare på heltid

Blocket.se
Halmstad
7 dagar

Jonsered cs 2240 S

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

IT-Forensiker söker bostad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Jag flyttar tillbaka till Stockholm från Halmstad efter att ha studerat på högskolan. Jag har nu fått en anställning som IT-Forensiker på Polisen i Stockholm och behöver ett boende tillsvidare inom tullarna, helst på söder. Min årsinkomst är ca 320 000kr/per år, jag har inga betalningsanmärkningar eller dylikt. Har goda boendereferenser från nuvarande hyresvärd. Som person är jag väldigt skötsam och pålitlig. Jag svarar gärna på frågor som du som uthyrare kan tänkas vara intresserad utav. Jag nås på både mail och telefon. Hoppas att intresse finns! /Aleksandra Jankovic
0 kr
Blocket.se

En två eller trea

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag och min tjej söker en större lägenhet i centrala Halmstad. Den vi bor idag, börjar bli trång sedan vi flyttade ihop. Jag är polis och hon juridikstuderande. Vi röker inte och inga djur har vi heller. Vi söker en tvåa eller trea omeblerad och vi är inte intresserade av lägenhetsbyte, kortidskontrakter eller andrahandslägenheter. Hoppas att vi få chans att titta på lägenheten och hyra den kanske. Tack på förhand!
0 kr
Blocket.se
Kombi  ·  Borås

Iveco Daily Efterlyst Efterlyst -03

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Iveco Daily Efterlyst Efterlyst Mätarställning: 16000 mil Färg: vit Karosseri: Kombi Info: Diesel, jag be alla snälla människor att hjälpa mig och hitta min pickup Iveco daily titta gärna noggran på bilder med reg nummer TFX616 finns mellan hyltebruk och halmstad och Borås ring mig eller polisen vi efterlyser också vesko och passin som bor i hyltebruk och den andra i borås tack på förhand Av handlare angivet registreringsnummer: TFX616
1 000 kr
Blocket.se

En två eller trerummare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag och min tjej söker en lägenhet i centrala Halmstad. Jag är polis och hon är juridikstuderande. Vi har inga barn, inga djur och är icke rökare. Vi har en lägenhet i centrala Halmstad men den har blivit lite liten för oss två. Vi är inte intresserade av lägenhetsbyte, kortidskontrakt eller andrahandsuthyrning. Vi är ute efter en två- eller trerummare. Maila oss så kan vi höras och diskutera vidare.
0 kr
Blocket.se
Kombi  ·  Halmstad

Kör man för fort så har man inget körkort -00

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Köpte denna bil till min dotter i vintras. Polisen tog med full rätt hennes körkort i veckan så nu behöver hon den inte på ett tag! Opel Agila. Liten utvändigt men stor utvändigt! Nyservad på Opel med bland annat nya bromsar. Levereras helt nybes ua. AC, CD, CL med mera. Bra sommarhjul och dubbhjul medföljer. Allmänt mkt bra skick! Endast cash pengar, inga byten eller annat krångel! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj