Till salu inom

"cykel halmstad säljes"

Halmstad
3 dagar

Crescent Cyklar

1 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Dam Cyklar 28,fin skick

1 500 kr
Blocket.se
Borås
3 månader

HALMSTAD: BEGAGNAT CYKEL I...

799 kr
Citiboard
Halmstad
3 månader

PEAK cykel 24

1 400 kr
Citiboard
1 år

Student Boende

3 950 kr
Studentlya.nu
1 år

Rum i lägenhet, Halmstad

3 000 kr
Studentlya.nu

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Halmstad

Nishiki Team Carbon 58cm

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu min Nishiki Team Carbon 58cm. Passar till dig som är mellan ca 182-192. En cykel för den kräsne motionären eller elitcyklisten. Cykeln har gått lätta 70 mil och är i mycket gott skick. Inga repor eller vurpor. Fakta om cykeln: Reglage: Dura-Ace Framväxel: Dura-Ace Bakväxel: Dura-Ace Ram: Karbon Monoque Gaffel/sadelstople/styre: Karbon Monoque Hjul: Race Lite Vevparti: FSA Carbon Vikt: 7,2kg. Cykeln är givetvis servad av auktoriserad cykelverkstad 2 gånger per år. Sitter ny styrlinda på! Ordinarie pris: 34 995:- Nu: 22 000:- Tveka inte! Ring eller mejla om du har några frågor.
22 000 kr
Blocket.se
Herrcyklar  ·  Halmstad

Monark herrcykel oanvänd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Nu säljer jag min klassiska snygga herrcykel i märket Monark original. Fick ut en ny cykel på försäkringen efter stöld, men i mindre ramstorlek än förra. Så nu har den nya stått oanvänd i förrådet en tid, nu är det dags att sälja den. Det är en 2010 års Monark 'karl' med 3 växlar, ram storlek 55cm och i svart färg. Inköpspris låg på 4794kr, du kan få den för 3700kr! Kvitto finns. Tveka inte, ring!
3 700 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Malmö

Byte Malmö-Halmstad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finnes: Fin lägenhet i Malmö nära Pildammsparken, 10 minuter till centrum, 20 minuter till högskolan med cykel. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong. Lägenheten har högt i tak, stora fönsterpartier och ligger i ett k-märkt hus. I huset finns en pizzeria. Lägenheten är nyrenoverad (2008). I hyran ingår standard tv-utbud och internet. Sökes: Lägenhet i Halmstad, centralt och nära högskolan. Maxhyra 4000 kr.
0 kr
Blocket.se

Malmö-Halmstad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag är en blivande student som söker lägenhet i Halmstad. Jag har en studentlägenhet i Malmö som jag vill lånbyta mot liknande i Halmstad. Min lägenhet ligger vid Pildammsparken(Dammfrivägen), det tar 10 minuter till centrum och 20 minuter till högskolan med cykel. Lägenheten är nyrenoverad(2008), helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det är högt i tak, stora fönsterpartier och stor balkong. I hyran ingår standard tv-utbud och internet. Foton kan skickas vid intresse.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Här finns en 3:a bytes mot en mindre :2a,1:a

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! jag har en :3a på maraton,Halmstad. och jag skulle vilja byta till något mindre. Ni får: *Hörnlägenhet med balkong. *Stora barn- o hundvänliga grönområden runt om,även kiosker o mini affärer på 5 min gång. *Busshållplats direkt utanför. *5-10min cykel till centrum o 10min gång till eurostop! *svart kakel i köket med nya vita luckor med silver handtag. * Nytt golv i båda sovrummen. ENDAST kontakt via mail o tlf (07:00-18:00 vardagar) -Vill byta mot en 2:a eller stooor 1:a (ej andersberg,fyllinge,vallås,maraton!) Minst 40kvm Max hyra 4500!! Balkong eller uteplats ett måste! Tack på förhand
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj