Quantcast
Till salu inom: ”

prydnads cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kungs cykel

Malmö
Bra cykel

Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket speciell och iögonfallande cykel, som man inte bör vara blyg för att avvända, då den drar till sig ALLAS blickar ;) Tre växlad och mycket skön att glida runt på! Köpte den i Göteborg av en kille som knappt använt den, så jag kollade upp den hos polisen så att den inte var stulen. Jag har inte heller använt den, den blev bara ståendes i mitt vardagrum som prydnad typ, påminner om en av dom första motorcyklarna som kom på 20,30 talet. Nypris 7990kr
Volvo 760 GLE -89. OBS detta är en ren kaross. Tycker att karossen är hel och fin. Motor, låda och bakaxel (multilink) finns kvar. Styrstång med t-lås och bränslepump saknas. Att bygga något kul av eller ha till folkrace, eller kanske prydnad i trädgården. Vad vet jag? Bilen köptes för att plocka lite delar och säljs nu. Den står ivägen och måste bort (står idag på dolly som jag givetvis kan låna ut) Priset är vad jag får på skrot (inte prutbart) vill inte byta mod trasiga cyklar, guldfisk eller annat. Kan vara svår att nå på telefon. Mail funkar alltid.
Skåp. Snyggt! Rejält skåp för den händige. Mitt projekt slutade på mitten. Behöver renovering inuti. 100:- Shabby Cykel. Fin att använda som prydnad utomhus. Går även att göra i ordning och använda som barncykel. Rejäl. 100:- Hängstolar. Så fina. Två stycken helt nya i påse som hör till. Underbara att sitta i. Istället för hängmatta. Båda för 500:- Hylla i ek. Tre plan. 100:- Jag nås enklast per mail.
Nu säljer jag min cykel då jag tyvärr aldrig cyklar på den utan den står bara som en prydnad på gården . Det är en speciell cykel på många vis , både utseende och sen är det speciellt att cykla på den när det är så brett styre . Men helt klart en perfekt cykel för dig som cyklar på stans alla gator och vill synas och för dig som bara vill ta en härlig cykeltur på landet . ( inga växlar ) inga skambud !
Tja Ska nu sälja min platta då den bara har stått som prydnad mer eller mindre.. Som sagt en fräsch svart ipad med både wifi o 3g med kartong, laddare och cool fodral. Den finns i borås men kan även skickas med blocket paket obs köparen står för kostnaderna om den skall skickas. Kontakt endast via tele och jag vill intw byta ut den mot din cykel moppe eller dammsugare endast mot betalning kan tänka mig gå ner ett par 100 vid snabb o smidig affär. .