Till salu inom

"prydnads cykel säljes"

Umeå
Idag

Peak Cykel 24 tum

1 500 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

HERR/DAM CYKEL 28" SJÖSALA...

640 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Cykel

1 500 kr
Citiboard
Sollentuna
Idag

Univega HT550 27vxl i fint...

4 500 kr
Blocket.se
Växjö
Idag

Herrcykel Scott

2 600 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Crescent från 1938

2 500 kr
Blocket.se
Ronneby
12 dagar

Specialized Camber S-work

30 500 kr
Blocket.se
Trelleborg
16 dagar

Veteran cyklar

Blocket.se
Falun
17 dagar

Röd skönhet

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Electra Indy 3i Mens Bike

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
En mycket speciell och iögonfallande cykel, som man inte bör vara blyg för att avvända, då den drar till sig ALLAS blickar ;) Tre växlad och mycket skön att glida runt på! Köpte den i Göteborg av en kille som knappt använt den, så jag kollade upp den hos polisen så att den inte var stulen. Jag har inte heller använt den, den blev bara ståendes i mitt vardagrum som prydnad typ, påminner om en av dom första motorcyklarna som kom på 20,30 talet. Nypris 7990kr
4 900 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Helsingborg

Volvo 760 GLE -89

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Volvo 760 GLE -89. OBS detta är en ren kaross. Tycker att karossen är hel och fin. Motor, låda och bakaxel (multilink) finns kvar. Styrstång med t-lås och bränslepump saknas. Att bygga något kul av eller ha till folkrace, eller kanske prydnad i trädgården. Vad vet jag? Bilen köptes för att plocka lite delar och säljs nu. Den står ivägen och måste bort (står idag på dolly som jag givetvis kan låna ut) Priset är vad jag får på skrot (inte prutbart) vill inte byta mod trasiga cyklar, guldfisk eller annat. Kan vara svår att nå på telefon. Mail funkar alltid.
1 500 kr
Blocket.se

Shabby Chic

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Skåp. Snyggt! Rejält skåp för den händige. Mitt projekt slutade på mitten. Behöver renovering inuti. 100:- Shabby Cykel. Fin att använda som prydnad utomhus. Går även att göra i ordning och använda som barncykel. Rejäl. 100:- Hängstolar. Så fina. Två stycken helt nya i påse som hör till. Underbara att sitta i. Istället för hängmatta. Båda för 500:- Hylla i ek. Tre plan. 100:- Jag nås enklast per mail.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Berg

Läcker cykel

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Nu säljer jag min cykel då jag tyvärr aldrig cyklar på den utan den står bara som en prydnad på gården . Det är en speciell cykel på många vis , både utseende och sen är det speciellt att cykla på den när det är så brett styre . Men helt klart en perfekt cykel för dig som cyklar på stans alla gator och vill synas och för dig som bara vill ta en härlig cykeltur på landet . ( inga växlar ) inga skambud !
0 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Borås

Fräsch svart Ipad 2 sparsamt använd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Tja Ska nu sälja min platta då den bara har stått som prydnad mer eller mindre.. Som sagt en fräsch svart ipad med både wifi o 3g med kartong, laddare och cool fodral. Den finns i borås men kan även skickas med blocket paket obs köparen står för kostnaderna om den skall skickas. Kontakt endast via tele och jag vill intw byta ut den mot din cykel moppe eller dammsugare endast mot betalning kan tänka mig gå ner ett par 100 vid snabb o smidig affär. .
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj