Quantcast
Till salu inom: ”

main coon ragdoll blandning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Onkyo A-9755

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Söker ett nytt hem åt min söta katt Betty. Hon blir ett år i maj och är en blandning av maincoon och ragdoll och har en enormt mjuk päls! Betty är en mycket snäll tjej som tycker om att vara med där det händer grejer. Hon är väldigt snäll mot barn. Hon är livlig och gillar att busa. Hon gillar att ligga med i soffan och bestämmer själv om hon vill mysa i knät eller inte. Hon är vaccinerad och avmaskad. Självklart är hon rumsren! Maila gärna och berätta vad du har att erbjuda Betty för hem.
Hej! Johanna och Anders heter vi och är ett par i 30-års åldern som önskar skaffa en liten kattunge. Vi är båda kattvana sedan barnsben och kärleksfulla och snälla människor. Önskar gärna en raskatt, ragdoll, maine coon eller blandning av dessa då vi kommer att ha katten inomhus, men med möjlighet att gå ut i koppel. Vi skulle gärna vilja ha en grå/vit semi/långhårig liten krabat, hona eller hane spelar ingen roll. Välkomna att höra av er per mail eller telefon.
Alice är en ragdoll/maine coon blandning på 1 1/2 år (född 120210). Jag söker ett nytt hem till henne då hon inte trivs hos oss längre. Vi har alltid haft hundar och en annan katt och nu helt plötsligt är hon sönderstressad av de andra familjemedlemmarna. Hon skulle få det bättre hos någon annan som inte har hund eller barn. Annars har hon alltid varit en väldigt tillgiven och mysig liten tjej. Fråga på om det är något mer. Mvh Jennifer
Hej Jag söker en kattunge som är lev klar v. 43. Gärna en blandning av något av dessa: ragdoll, birma, Maine coon. Katten kommer att få bo i en stor lägenhet med en liten vovve som sällskap. En 6 årig lugn kattälskande pojke och mig som alltid haft katt tills nu. Vi vill gärna ha en blåögd men är det nån udda färgsättning spelar ögonen ingen roll. Max 1500. Den här katten kommer få ett väldigt kärleksfullt och väldigt mycket respekt som alla bör få. Har du vad vi söker, mejla så hör vi!
Nu är lilla Baghera 12 veckor . Han är en blandning mellan ragdoll och maincoon, en jättemysig blandning. Han är en riktig jägare och samtidigt en riktig kelgris. Och väldigt vacker med sina färger. Han blir nog väldigt lik sin pappa i storleken, o utseende. Pappan är röd på näst sista bilden . Sista bilden är mamman. Han är av maskad och vaccinerad 1 gång. Den andra sprutan ger ni om ca 2-3 veckor.