Quantcast
Till salu inom: ”

rottweiler omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga av ändrade familjeförhållanden så måste vi omplacera vår rottweilertik på 1,5 år. Hon är en pigg och lekfull hund som är van vid barn och andra hundar. Vi söker dig/er som är hundvan och har mycket tid och engagemang, vilket denna ras kräver. Ser helst att någon med tidigare erfarenhet av rottweiler eller liknande raser fattar tycke för henne. Vi är mycket angelägna att hon får ett aktivt och kärleksfullt hem! Stamtavla saknas så kan ej användas till utställning. Maila och berätta kort om dig/er så hör vi av oss!
Stor och ståtlig Rottis hane på 14 månader söker nytt hem. Han är väldigt skarp och kräver en van hundförare av liknande raser. Nytt hem kommer väljas med stor omsorg. Skriv några rader om dig/er inkl hund erfarenheter/vana så hör jag av mig. Endast mail! Han omplaceras pga att vi inte klarar av hans skärpa och dominans med rådande familjesituation. Mankhöjd ca 66 cm vikt 50+ Han har inte ställts ut men är en ståtlig kille som säkerligen skulle placera sig väl. MH är genomfört.
Jag måste tyvärr omplacera min kära rottweiler molly pga flytt. Hon är en väldigt snäll hund som älskar att kela och leka. Jag letar efter någon som är bra med hundar och som kanske är van med just rottweilers då det inte är den lättaste hunden att ta hand om. Priset är inte viktigt, utan snarare att hon hamnar hos en person/familj som kan ge henne mycket tid och kärlek. Hör gärna av er om ni är intresserade via mail. Nås även på mobilen men har inte alltid den på mig.
"Elvis"regnr:se38452/2011 är en trevlig och arbetsvillig 18månader gammal rottis kille. Han har påbörjad träning i lydnad, spår, rapport, sök och ipo. Han har bra allmän lydnad kan gå lös går bra ihop med andra hundar o barn, klarar av att vara ensam hemma. Letar efter ett varaktikgt hem gärna hos någon som har tid och intresse att träna o aktivera honom helst med erfarenhet av rasen. Anlednigen till att jag väljer att omplacera Elvis är att jag fått en akut ändrad arbetssituation.OBS ingen problemhund. Hemmet viktigare än priset.. Endast seriösa och svensktalande..