Quantcast
Till salu inom

"mops omplaceras säljes"

Sigtuna
Idag

Så kelig å gosig katt

4 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Omplacering Cornish Rex

1 234 kr
Blocket.se
Igår

Hermelin Kanin - tam

500 kr
Blocket.se
2 dagar

Omplacering två innekatter

500 kr
Blocket.se
2 dagar

Bella

17 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
2 dagar

6Årig schäfer

3 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Buffie

12 000 kr
Blocket.se
Lidingö
3 dagar

Omplacering av 5 mån Stbern...

10 000 kr
Blocket.se
Borås
3 dagar

Prazsky Krysarik Omplacering

7 000 kr
Blocket.se
Kristianstad
4 dagar

Mops, Fransk Bulldog, Frops...

19 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Uppsala

Trevlig blandras tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har en snart 2 årig tik som jag tyvärr måste omplacera. Mamman är mops blandning och pappan är renrasig mops. Hon är snäll och lydig,älskar alla,stora som små! Inga olater. Mejla och berätta vad du/ni har att erbjuda denna underbara tjej. Skriv ditt tele nr så ringer jag upp. Är mycket noga med vart hon hamnar! Tack på förhand!
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hallands län

Hund omplaceras

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Tibbe behöver ett nytt hem pga av ändrade omständigheter! Han behöver en hundvan person! En som tar vara på det bra och förstår det mindre bra! T ex att skälla på en och annan större hund! Han skulle behöva ett hem och en trädgård att vistas i! Och mycket kärlek! Omtanke! Vad en hund nu behöver! Han är snäll inomhus o stillsam! Tibbe är 4 år gammal! Blandras Tibetansk spaniel och mops! Han kostar 700 SEK! Tel 0722443269 Lotta
700 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Mops tik.

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, vi är en hundvan familj, som bor i ett litet samhälle i ett stort hus, med stor trädgård med skogen bakom huset ,vi har fem stycken hundar, där ibland en mops. Vi söker nu en mopskompis till henne. Här finns alltid någon hemma på dagarna så hunden behöver aldrig vara hemma ensam. Vi söker en tik, helst ingen valp. Behöver inte ha stamtavla. Så har du en liten mops du behöver omplacera så har vi mycket tid och kärlek att ge :) Med vänlig hälsning, Elin
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Knivsta

Mops valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Black Charlie 9veckor gammal måste tyvärr omplaceras. Charlie är en väldigt enkel hund att ha att göra med, kräver inte mycket. Han är ett lugn och fint sällskap och märks knappt av hemma, bara ljudet från matskålarna. Han är ett riktigt charmtroll och förtjänar det bästa hemmet möjligt. Kan du ge honom ett gott hem med kvalite foder,kärlek och massa tid? Ring mig, om du känner att du kan ge honom det.
9 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Mops

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jättego mops behöver omplaceras. Jag ska börja arbeta mer och tiden räcker inte. Vill ha ett fodervärdshem till henne där hon får massor med kärlek och tid, helst till äldre som är hemma på dagarna och kan ta långa härliga promenader. Gärna med hund redan så hon får en kompis. Du måste bo i närheten av mig. Hon är jättesnäll, älskar allt och alla, går bra i koppel men även lös, helt enkelt en super snäll liten dam. Skriv vad ni kan erbjuda, vart ni bor och namn och telefon så ringer jag upp.
0 kr
Blocket.se